HomeActualitateSENZAȚIONAL! Un tramvai a încercat să-și omoare vatmanul

SENZAȚIONAL! Un tramvai a încercat să-și omoare vatmanul

De-abia s-a terminat coșmarul urșilor criminali și iată că o nouă panică a început să străbată meleagurile patriei noastre: tramvaiele ucigașe! Dacă nu știați, săptămâna trecută, la Cluj s-au ciocnit două tramvaie, iar la București unul a deraiat. Seria de evenimente a culminat, ieri, tot la Cluj, când un tramvai care părea că stă pe loc în depou l-a atacat pe Ghiță Tunet, un vatman nevinovat care tocmai venea la muncă.

Tramvaiul a sărit de pe șine și a încercat să-l lovească pe domnul Tunet cu una dintre roți. A ratat și apoi s-a năpustit să-l mănânce pe bietul om prin ușile de la mijlocul primului vagon. Victima a reușit să-l păcălească, urcându-se la bordul tramvaiului și oprind contactul la timp. Mecanicii depoului susțin că se așteptau la un astfel de incident, mai ales că tramvaiul în cauză tot timpul a fost un rebel, sărind peste stații și punând frâne bruște.

Noaptea trecută, același tramvai s-a repornit, a sărit de pe șine și se pare că a fugit să se ascundă în pădurea Hoia Baciu. Acest eveniment le-a făcut pe autorități să se gândească la paranormal ca explicație pentru comportamentul ieșit din comun al tramvaiului. Poliția locală a hotărât să organizeze o „vânătoare de tramvai” în cursul zile de azi, pentru a prinde mașinăria ucigașă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare