HomeActualitateSfaturi utile pentru începutul de an școlar

Sfaturi utile pentru începutul de an școlar

Astăzi, 16 septembrie școlile și liceele își deschid porție pentru un nou an școlar. Astfel, Academia Cațavencu vă propune un set de sfaturi utile pentru a începe școala cu dreptul.

 

– Dacă nu ești boboc, n-are rost să te duci în prima săptămână de școala. Orarul nu e gata, ore nu prea faceți, așa că mai bine îți prelungești vacanța cu o săptămână.

 

– Dacă ești boboc, îți recomandăm să te duci la școală în prima săptămână. Acest sfat este util mai ales pentru liceeni. Vezi și tu cum arată colegele de clasă, ce fel de diriginte ai, ce profesori sunt ai dracu’, care sunt de treabă, pe care poți să-i bați etc. Musai să identifici tocilarul clasei și să te împrietenești cu el.

 

– Să nu fumezi niciodată în toaletă. Toaleta e pentru sex. Dacă începeți să fumați în toaletă, profesorii și paznicii o să simtă mirosul și o să fie cu ochii în patru pe budă. Fiți inteligenți, dacă buda e controlată periodic, nu mai aveți unde să faceți sex în timpul orelor de program. Mai ales că vine toamna și frigul.

 

– Orele de religie sunt orele clasice de chiul. Bagi un tenis de picior cu colegii, bei o bere, faci sex în toaletă.

 

– Dacă vrei să-ți bați profesorii, trebuie s-o faci cu cap. Nu te filma în timp ce faci asta, ca să te depisteze direcțiunea și să te exmatriculeze. La fel și când faci sex în toaletă. În plus, poți s-o ai mică și să râdă tot internetul de tine.

 

– Dacă ești tocilar încearcă din răsputeri să nu pari unul. Nu te mai îmbrăca precum străbunicul tău, râzi la glumele băieților și spune că ții cu Steaua.

 

– referate.ro, e-referate și alte bălării d-astea sunt niște mizerii. Multe dintre referatele alea sunt scrise de elevi la fel de bătuți în cap ca și tine, deci îți iei note mici aiurea.

 

– Dacă te muți în altă bancă te sfătuim să bagi mâna în interiorul ei cu mănuși de cauciuc din pricina gumelor și a biluțelor.

 

– În prima săptămână fii cu ochii pe gadget-urile colegilor. Dacă au bani, trebuie să-ți convingi părinții să-ți ia ceva și mai scump decât colegii. Dacă ești sărac, dă-te hipster. Dacă râde cineva de telefonul tău, le spui că e vintage, alternativ etc.

 

– În cazul în care ești rocker și te întreabă colegii ce fel de muzică asculți le răspunzi: Paraziții. În cazul în care ești manelist și te întreabă colegii ce fel de muzică asculți le răspunzi: Paraziții. Pentru că toată lumea ascultă paraziții.

 

– Cumpără-ți două carnete de note. Unul pe care îl dai profesorilor și unul pe care-l arăți părinților.

 

– Dacă iei note proaste și te ceartă părinții dă-l întotdeauna de exemplu pe prostul clasei. Dacă nu cumva tu ești ăla, nu ai cum să iei note mai mici decât el. Cei care iau note mari sunt tocilari fără viață socială, facebook și virgini.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare