Și copiii se confiscă, nu-i așa?

de Spartakus , 07 ianuarie 2016
Și copiii se confiscă, nu-i așa?

Dacă prin absurd ar învia Hitler și bunul lui amic, Stalin, și și-ar face un concediu prin unele țări europene, ar constata cu satisfacție că visul lor de făurire a omului nou s-a împlinit. Bunăoară, dacă acum 80 de ani, prin Germania nazistă și Rusia sovietică, aveai un copil sau mai mulți și, vorba lui Băsescu, zicea copilul ceva, veneau niște neni în uniformă de Gestapo/NKVD și vă ridicau pe toți: pe tine, ca părinte, te trimiteau la Dachau sau în Gulag, iar pe copil la orfelinat, să devină un cetățean de nădejde al patriei naziste/comuniste. Astăzi, riști să ți se întâmple la fel, dacă trăiești, de pildă, în Norvegia și asta îți ocupă tot timpul. Pentru că Hitler și Stalin sunt de mult oale și ulcele, dar mărețele lor idei de distrugere a familiei, celula de bază a societății de la Cro-Magnon încoace, au triumfat în frumosul stat scandinav.

În această minunată țară, totul ți se va părea extraordinar, dacă n-ai copii. Dacă ai copii, mare atenție când te-apleci să-i legi la șireturi, fiindcă te-ar putea vedea vreo vecină binevoitoare și imediat ar sesiza autoritățile, susținând că ai încercat să-i agresezi sexual pe micuți. Iar autoritățile nu o lălăie, ca la noi, ci-ți confiscă copiii cât ai zice tu ”Da’ ce-am făcut, șefu’?”, fără să mai întrebe pe cineva dacă acuzațiile sunt sau nu reale. Că Marius Bodnariu, cetățean român stabilit în Norvegia, și-a mai urecheat copiii e clar, el însuși a recunoscut. Dar cine nu și-a urecheat niciodată copiii? Să iasă în față și să dea cu cataroaie sfântul ăla care nu și-a atins copiii măcar cu o palmă la fund. Există? Mă îndoiesc. Și mă îndoiesc că sfinți din ăștia există chiar și în Norvegia, patria corectitudinii politice. Nici măcar acolo nu există părinți care să nu-și altoiască prichindeii, ci doar, cel mult, părinți care n-au fost încă dați în gât că ar face-o.

Soții Bodnariu n-au avut acest noroc. Directoarea școlii unde învățau două dintre fetele lor a reclamat că acestea ar fi fost bătute, deși ancheta nu a reușit să identifice nicio zgârietură, nicio vânătaie pe trupurile lor. Dar cuvântul unei directoare, cu care părinții or fi avut proasta inspirație să se ia în bețe, a fost suficient. Fandacsia a fost gata. Credeam că asemenea cazuri s-ar fi putut întâmpla doar pe vremea lui Savonarola, sau la procesul din Salem, ori în America anilor ‘80, când zeci de părinți nevinovați au fost aruncați în pușcării doar în urma unor simple acuzații că și-ar fi molestat copiii. Dar nu, ele se întâmplă azi în Norvegia, țară progresistă și democratică. La familia Bodnariu au venit deci niște domni, nu de la Gestapo/NKVD, ci de la serviciul de protecție a copilului din Norvegia, Barnevernet, care, fără să stea pe gânduri și fără să facă vreo anchetă detaliată, i-au confiscat toți cei cinci copii, inclusiv mezinul, de patru luni, alăptat încă de mama lui. Ceea ce e și mai interesant e faptul că instituția asta de furat copii e total legală și autonomă, nu răspunde nici măcar în fața Marii Adunări Naționale din Norvegia, cum ar veni, și nici nu are o lege care să-i reglementeze activitatea. Un stat în stat acuzat deja de mii de abuzuri, dar cu care, dacă ai ghinionul să intri în contact, riști să nu-ți mai vezi copiii câte zilișoare oi mai avea.

Carevasăzică, autoritățile norvegiene consideră că o palmă la poponeață e o traumă mai groaznică decât despărțirea unor copii de părinți și încredințarea lor unor necunoscuți. Nu m-ar mira deloc dacă aș afla că micuții au fost dați în grija unor virtuoase familii de homosexuali, lesbieni sau voyeuriști, singurii oameni din zilele noastre care merită să educe copii într-o țară așa de minunată ca Norvegia. După cum iarăși nu m-ar mira să aud că sugarul a fost încredințat unei mame singure, care mai are încă șapte copii creați in vitro cu tot atâția bărbați, dintre care unul este, evident, Cristi Borcea, ca să fim în trend.

Dar ce face statul român, în fața acestei situații, când drepturile unui cetățean român sunt călcate în picioare? Păi ce să facă? Stă, că de-aia e stat. Păluga petrecăreață de Iohannis a primit o plângere la mijlocul lunii noiembrie, pe care a pasat-o, elegant, la MAE, că el oricum e doar un turist aflat în trazit prin România și mai avea și bilete de avion pentru Florida. MAE a primit plângerea și acum jonglează cu ea la mijlocul terenului, fără să aibă curaj să atace poarta norvegiană. Și-n tot acest timp, familia unui cetățean român e destrămată, într-o țară pe care a crezut-o tărâmul făgăduinței și care s-a dovedit a fi un tărâm al pierzaniei. Acum sigur se vor găsi unii care vor întreba, indignați, pe bună dreptate: ”Bine, frate, dar pe zecile de țigănci care stau cu puradeii goi și nemâncați, atârnați de fuste pe străzile din Oslo, norvegienii ăștia de la Barnevernet nu le văd?”. Ba le văd, stimați compatrioți. Le văd, dar nu le fac nimic. Cum să poată fi îngrădit, într-o țară minunată ca Norvegia, tocmai dreptul inalienabil al romului la cerșit?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Mich

  09 ianuarie 2016 17:26

  Bine, frate, dar pe zecile de țigănci care stau cu puradeii goi și nemâncați, atârnați de fuste pe străzile din Oslo, norvegienii ăștia de la Barnevernet nu le văd?. Ba le văd, stimați compatrioți. Le văd, dar nu le fac nimic. Cum să poată fi îngrădit, într-o țară minunată ca Norvegia, tocmai dreptul inalienabil al romului la cerșit?Cui i-ar trebui să înfieze rommi?! Ce afacere ar mai fi asta?! Din câte am înțeles, fosta directoare a copiilor a scris printre altele Barnevernetului că acei copii au ghinionul că aparțin unei familii prea creștine, dar în schimb sunt inteligenți. Opa, atunci batem palma!

  raspunde comentariului
 • Sorin

  08 ianuarie 2016 0:05

  Ovidiu Manta ... tu chiar crezi ce spui ? Esti atat de orb incat nu-ti dai seama ce se intampla in Norvegia? Uita-te aici si documenteaza-te inainte sa scoti baliverne.- httpswww.youtube.comwatch?v=eLQwuzkXHw8.- httpswww.youtube.comwatch?v=pnG-DTy1-YY Iti ajunge ... restul cauta pe internet. Sursa norvegiana - httpshutupmediaproduct.wix.comshutupmedia

  raspunde comentariului
 • o femeie

  07 ianuarie 2016 21:07

  in rest, cand aveti chef cautati pe net in norvegiana familia a primit amenzi si avertizari sa opreasca pedeapsele fizice, nu sunt la prima abatere. Li s-a propus sa stea pentru o perioada intr-o insitutie, cu mama, sub supraveghiere. Daca nu, copiii vor fi integrati toti impreuna la altcineva din familia apropiata.

  raspunde comentariului
 • o femeie

  07 ianuarie 2016 21:03

  In rest, in ultimii 15 ani datorita legilor si articolelor si psihologilor incidenta agresivitatiii asupra copiilor in Romania a scazut de la 80 la 60 . Mai detaliat scrie simona tache si decatorevista. Nu, nici in romania nu e urecheala ceva legal, doar ca nu e pedepsita prin lege. Contrar asteptarilor, in tarile nordice doar 5 dintre copii declara ca ar fi fost vreodata urechiti. In rest, parintii dau dovada de multa nesimtire au delarat intai ca sunt persecutati religios, apoi ca au aplicat corectii fizice, apoi ca ii loveau. Cate alte minciuni sunt? Raportul legal facut de oficialitati de ce nu il fac si pe ala public? In rest, din punct de psihologic, abuzatorii nu recunosc abuzul... traiesc cu normalitate. Vai de copiii aia!!

  raspunde comentariului
  • ovidiu

   10 ianuarie 2016 17:15

   Oare de ce mi se pare draga femeie ca esti tocmai o barbata, nevasta cu barba a primului ministru din Norvegia.Aa, sa nu uit felicitari ca aveti 2 copilasi minunati, da cum i-ati facut ca mor de curios sa aflu.iIncidenta copiilior obraznici care distrug magazine intregi mai abitir ca bombele lui Mahomed, a crescut de la 10 la 99 in ultimii ani.Slava Dlui-pardon ca nu exista- ca avem o generatie tanara de psihologi isteti numai buni de dus la Dachau de urmatorul Hitler.Caci daca ati invata ceva din istorie ati intelege ca orice absurditate strigatoare la cer ca aceasta naste contrariul ei.In curand parinti revoltatii vor vota un nou inteligent-la polul opus- care v-a lua homosexualiii si asistentii gen Barnevernet si ii va duce exact pe drumurile batatorite de Fuhrer.Si zici draguta ca ai citit tu cu ochii tai mancati-as ca nesimtiti astia de penticostali au pus bata pe bietii mielusei.Ai citit in norvegiana!Zi sa mori tu!Mama ce isteata esti, citesti cursiv limbile nordice.Da cum se face ca adresa ta de email e identica celei a Barnevernet?

   raspunde comentariului
 • o femeie

  07 ianuarie 2016 20:55

  Cand vin musulmanii in Ro avem pretentii sa ne respecte legile si sa nu faca cum fac la ei Jihad. La fel si romanii cand se duc in alte tari au aceeasi responsabilitate sa respecte legea locala. Eu cand am venit in Bucuresti nu m-am apucat sa fac tuica in fata casei cum fac in fundul Moldovei tocmai citii ca un roman a fost prins cu distileria acasa, desi stia ca e ilegal, si a zis ca e traditie.

  raspunde comentariului
 • adi

  07 ianuarie 2016 14:50

  Astia mici erau blonduti, frumusei se asortau mai bine in familiile lor decat tinerii rromi de pe strada.

  raspunde comentariului
+