Și zici că nu votezi? Înseamnă că-l votezi pe Dragnea și nu știi!

de Spartakus , 05 decembrie 2016
Și zici că nu votezi? Înseamnă că-l votezi pe Dragnea și nu știi!

Când veneau băieții cu ochi albaștri, doi câte doi, și-ți sunau la ușă să te mai întrebe de una-alta – ce-ți fac copiii, dacă nevasta e bine, dacă soacra e tot clonțoasă și de ce dracului nu te-ai dus la vot până la ora aia, ți-ai fi dat și-un rinichi gratis să ai și tu ocazia să votezi liber și nu să pui ștampila, cu spaimă și silă, tot pe Savanta&Cârmaciul.

Au trecut niște ani – nu prea mulți -, au murit niște oameni – dureros de mulți - și ți-ai câștigat acest drept. Azi poți să votezi pe cine vrei, că nu-ți mai dă nimeni în cap dacă nu pui ștampila pe Pingelică. Dar tu refuzi să o faci. Că tot degeaba, că vin ai voștri, pleac-ai voștri, noi rămânem tot ca proștii, că nimic nu se schimbă, că nu vrei să te mânjești sau să regreți pe urmă că ”uite, bă, pe cine am votat”. Da, ai fost păcălit, ai fost mințit, ți s-a promis marea cu sarea și apoi nu ți s-a dat nimic. Personaje în care ai avut încredere și care strigau cât le țineau bojocii că o să facă dreptate și adevăr în România sunt acum cei mai mari dușmani ai adevărului și dreptății. Însă asta nu e o scuză pentru tine. Pentru că acum poți face diferența. Acum ai alternativă. Acum vezi și știi – evident, dacă nu trăiești sub un clopot de sticlă, fără acces la Internet, televizor, radio, radio-șanț etc și nu ieși niciodată din veceul din fundul curții – cine merită votat și cine nu. Vezi că pe lista partidului cu care ai fi vrut să votezi apare un penal? Votezi pe altcineva, despre care știi că e cinstit, dar VOTEZI, nu stai acasă.

Și pe 11 decembrie, mai mult ca niciodată, trebuie să votezi. Pentru că, dacă nu votezi tu, vor vota alții și pentru tine. E simplu. Zici că nu-l votezi pe Dragnea, că e hoț? Păi tocmai l-ai votat, prin atitudinea ta. Căci, dacă tu și alți un milion ca tine, ați veni să puneți ștampila pe altcineva, Dragnea nu s-ar mai alege cu 100%, ci poate nu s-ar mai alege deloc. Pe când așa, tu nu votezi, ăla nu votează, aia se pișă pe el de vot, în schimb votanții lui Dragnea – îi știi, ăia pișați pe ei, de beți – sunt negreșit la urne și-i asigură majoritatea absolută mustăciosului de Teleorman. Logica e simplă: nu vrei să participi la jocul ăsta democratic, deși meriți, pentru că ești bun cetățean, ai studii, slujbă bună, carieră solidă, ai făcut ceva pentru țara asta? Nu-i nimic, o să participe alții, care n-au făcut nimic pentru ea, în schimb sunt, ca și tine, bipezi și au grai – vag – articulat. Pentru că asta e democrația: când doar imbecilii votează, deștepții nu mai contează.

Nici pe șoșonarii lui Dragnea nu i-a întrebat cineva dacă vor sau nu corupți în Parlament. Și chiar dacă i-ar întreba, lor nu le-ar păsa. Mulți dintre ei nu plătesc impozite, nu plătesc taxe, nu plătesc asigurările sociale, nu plătesc nimic. În schimb, primesc de toate: câte zece lei în plus la pensie – îi iei, nu-i dai. Câte o sută în plus la ajutorul social – iarăși, îi iei, nu-i dai. O altă sută dacă mai toarnă încă șapte copii – iarăși, îi ei, nu-i dai. Deci ce-au de pierdut dacă în Parlament intră unii ca Dragnea, care le tot dau? Absolut nimic. Au doar de câștigat.

Ăla care pierde ești tu. Pentru că, în caz că nu ai înțeles, jocul ăsta pe care refuzi să-l joci de 26 de ani, căci ești prea fudul să o faci, e un joc de sumă zero: unii primesc, alții dau, dar țara rămâne tot pe zero. Și prostul nu e cretinul ăla cu două clase care votează pe-un țoi cu țuică. Prostul ești tu, cu multe clase, care nu votezi deloc. Pentru că, spre deosebire de pomanagiii, asistații și putorile care nu mișcă un deget să primească bani, fiindcă îi primesc gratis, în schimbul vânzării votului, tu muncești de te ia cu călduri și dai o grămadă de bani la stat. Măcar dacă ți-e milă de truda ta, de mâinile și capul tău, mergi și votează.

Iar aici nu e vorba doar de banii tăi, pe care penali ca Dragnea ți-i iau, cu țârâita, din orice lucru pe care-l cumperi, de la o pâine la un litru de benzină, prin taxe, teveauri, accize și alte biruri. Aici e vorba de ceva mult mai serios. E vorba de viitorul copiilor tăi. Cum o să-i poți privi în ochi dacă peste ani, când vor afla că tu nu ai votat, ci i-ai lăsat pe alții să voteze, te vor întreba de ce ai fost laș? Te vor întreba de ce nu au o țară așa cum își doresc, ci sunt nevoiți să plece încotro văd cu ochii, pentru că aici nu mai e nimic de făcut? Ce-ai să le spui atunci? Că ți-a fost silă? Că ți-a fost lene, lehamite sau, pur și simplu, nu ți-a păsat? Ajunge că de un sfert de veac milioane de români au plecat din țara asta sărăcită. Dacă-ți iubești copilul și vrei să-l vezi împlinit aici și nu peste mări și țări, lăsându-te singur, cu egoismul tău, când vei fi bătrân și bolnav, mergi pe 11 decembrie la vot. Poate că n-o să fii mândru că ești român, dar sigur o să fii mândru de tine.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • lucas grant

  21 iunie 2019 2:47

  DR LUCAS ESTE CEA MAI BUNĂ SPITALIE CARE CUMPĂ RIDICAT.APLICĂȚI AICI ȘI OBȚINEȚI BANI.Avem nevoie de oameni adecvați care doresc să doneze un rinichi pentru o taxă rezonabilă la vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani. Persoanele interesate ar trebui să contacteze cât mai curând posibil pentru a continua procesul. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți prin e-mail lucasgrantfirmgmail.com sau pe site-uri web httpsdoctorlucashospital.webs.comNume Dr. LucasNumele spitalului spitalul Lucas GrantEmail lucasgrantfirmgmail.comweb-uri httpsdoctorlucashospital.webs.com

  raspunde comentariului
 • dr larry

  31 ianuarie 2019 19:07

  NOTIFICARE 2019 !!!Delight Medical Hospital DMHEști într-o mizerie financiară?Aveți nevoie de bani urgent pentru a plăti datorii mari?Te întrebi cum să ridici bani urgeni pentru nevoi urgente?Așteptați, de ce să nu luați în considerare vânzarea unui rinichi pentru o sumă foarte bună 550.000 dolari, o plată în jumătate va fi efectuată mai întâi înainte de intervenția chirurgicală pentru a beneficia de îndoială unui donator real.Sunt doctor Larry Patryk, reprezentant al Spitalului Medical Delight DMH. Ramurile noastre sunt situate în -S.U.A., INDIA, MALAYSIA, NIGERIA, AUSTRALIA, KUWAIT, SENEGAL.NOTĂ-* Donatorul trebuie să fie clinic sănătos.* Donatorul trebuie să dețină oricare dintre tipurile de sânge A , B sau O pentru a-și putea dona organul.* Donatorul trebuie să aibă o masă corporală de cel puțin 35 de ani.* Donatorul nu trebuie să fie un fumător sau un dependent de alcool.Dacă sunteți interesat, contactați-neE-mail Larrypatrykgmail.com WhatsApp 16318005167

  raspunde comentariului
 • CREDIT LAND

  19 ianuarie 2019 11:53

  Salut,Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Credit Land oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100 garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail creditlandloansgmail.comEmail creditlandloansgmail.com

  raspunde comentariului
 • Dr Kate Adams

  07 iulie 2018 2:53

  Bună tuturor.Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail kateadams946hotmail.comCu respectDr. Kate AdamsNumăr de telefon 2348146161694

  raspunde comentariului
 • Dr macpherson

  19 iunie 2018 15:43

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzirinichi? Tu esticăutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru banica urmare a descompunerii financiare și nu știți ce săfaceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi binesuma de 500.000 de dolari pentru Rinichiul tău. Numele meu este Doctor MACPHERSONsunt aNefrolog în Clinica MACPHERSON. Clinica noastră estespecializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam, de asemeneacumpărareși transplantul de rinichi cu un andonator corespunzător.Suntem situați în India, Turcia, SUA, Malaezia, IndiaDacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți astaezitați să ne contactați prin e-mail.Email doctormacphersonclinicgmail.comToate cele buneDR MACPHERSON.

  raspunde comentariului
 • Dr macpherson

  19 iunie 2018 15:43

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzirinichi? Tu esticăutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru banica urmare a descompunerii financiare și nu știți ce săfaceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi binesuma de 500.000 de dolari pentru Rinichiul tău. Numele meu este Doctor MACPHERSONsunt aNefrolog în Clinica MACPHERSON. Clinica noastră estespecializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam, de asemeneacumpărareși transplantul de rinichi cu un andonator corespunzător.Suntem situați în India, Turcia, SUA, Malaezia, IndiaDacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți astaezitați să ne contactați prin e-mail.Email doctormacphersonclinicgmail.comToate cele buneDR MACPHERSON.

  raspunde comentariului
 • Dr macpherson

  19 iunie 2018 15:43

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzirinichi? Tu esticăutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru banica urmare a descompunerii financiare și nu știți ce săfaceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi binesuma de 500.000 de dolari pentru Rinichiul tău. Numele meu este Doctor MACPHERSONsunt aNefrolog în Clinica MACPHERSON. Clinica noastră estespecializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam, de asemeneacumpărareși transplantul de rinichi cu un andonator corespunzător.Suntem situați în India, Turcia, SUA, Malaezia, IndiaDacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți astaezitați să ne contactați prin e-mail.Email doctormacphersonclinicgmail.comToate cele buneDR MACPHERSON.

  raspunde comentariului
 • james henry

  10 martie 2018 4:50

  Doc JamesBuna ziua, Ma numesc dr. James James de la Spitalul de Pedagogie al Universitatii din Benin, sunt specialist in chirurgia organelor si avem de-a face cucumpărarea de organe de la oameni care doresc să vândă și ne aflăm înNigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul central se află în Nigeria. dacă sunteți interesat în vânzarea rinichiului sau vânzarea oricărei părți a organului corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Contactați-ne prin e-mail jameshenryhomegmail.comWhatsapp Number 2348110133466Sperând să audă de la dvs.Salutari,Dr. JamesCEOUNIVERSITATEA DIN BENIN SPITALUL DE PREDARE.

  raspunde comentariului
 • ANITA GEORGE

  04 februarie 2018 5:23

  Vești bune!Numele meu este Anita Geroge, cetățean românesc, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest suport pentru a oferi consultanță concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraudatori, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte sigur numit Mama. Edith Donald, proprietar al unei organizații de creditare la nivel mondial, este creditor la nivel mondial pe care am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o dobândă de 2 și mi-a schimbat viața întregii familii.Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancarDeci, pentru munca bună Mama. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține o împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de o împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail edithdonald05gmail.comDe asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail anitageorge658gmail.com. Acum eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să boteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

  raspunde comentariului
 • ANITA GEORGE

  04 februarie 2018 5:23

  Vești bune!Numele meu este Anita Geroge, cetățean românesc, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest suport pentru a oferi consultanță concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraudatori, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte sigur numit Mama. Edith Donald, proprietar al unei organizații de creditare la nivel mondial, este creditor la nivel mondial pe care am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o dobândă de 2 și mi-a schimbat viața întregii familii.Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancarDeci, pentru munca bună Mama. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține o împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de o împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail edithdonald05gmail.comDe asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail anitageorge658gmail.com. Acum eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să boteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

  raspunde comentariului
 • ANITA GEORGE

  04 februarie 2018 5:23

  Vești bune!Numele meu este Anita Geroge, cetățean românesc, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest suport pentru a oferi consultanță concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraudatori, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte sigur numit Mama. Edith Donald, proprietar al unei organizații de creditare la nivel mondial, este creditor la nivel mondial pe care am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o dobândă de 2 și mi-a schimbat viața întregii familii.Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancarDeci, pentru munca bună Mama. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține o împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de o împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail edithdonald05gmail.comDe asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail anitageorge658gmail.com. Acum eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să boteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

  raspunde comentariului
 • ANITA GEORGE

  04 februarie 2018 5:23

  Vești bune!Numele meu este Anita Geroge, cetățean românesc, locuiește în STRADA CALAMARESTI, NR 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest suport pentru a oferi consultanță concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraudatori, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte sigur numit Mama. Edith Donald, proprietar al unei organizații de creditare la nivel mondial, este creditor la nivel mondial pe care am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o dobândă de 2 și mi-a schimbat viața întregii familii.Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Edith Donald mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancarDeci, pentru munca bună Mama. Edith a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Edith, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține o împrumut ușor fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de o împrumut, vă rugăm să contactați mama. Edith prin e-mail edithdonald05gmail.comDe asemenea, puteți să mă contactați la adresa mea de e-mail anitageorge658gmail.com. Acum eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să boteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

  raspunde comentariului
 • Luis Mason

  27 ianuarie 2018 8:10

  Bună ziua tuturor, centrul de sănătate Karen are nevoie urgentădonatori de rinichi cu o sumă bună acordată de 300.000,00 dolariSuntem situați în Statele Unite ale Americii, India și Kenya.Persoana interesată ar trebui să aibă amabilitatecontactați-ne acum pentru mai multe informații.Email kerehealthcentergmail.comApel 1 631 443 4740

  raspunde comentariului
 • Dr Daniel

  21 decembrie 2017 8:39

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esticăutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza astadefalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-neastăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu esteDoctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Neclinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piatași transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esticare sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați săcontactați-ne prin e-mail.Email Doctordaniel95outlook.com sau Doctordanielbengmail.comWhatsapp 2349028230916Toate cele bune.Dr. Daniel.

  raspunde comentariului
 • Dr Daniel

  08 noiembrie 2017 13:27

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esticăutând o oportunitate de a vinde copilul dvs. pentru bani din cauzadefalcare economică și nu știți ce să faceți, vă rugăm să ne contactațiastăzi și vă vom oferi o cantitate bună de rinichi. Numele meu esteDoctorul Daniel este un nefrolog în cadrul Centrului Medical UBTH. Al nostruClinica este specializată în chirurgia renală și suntem de asemenea în legătură cu cumpărareași transplantul de rinichi, trăind un donator corespunzător.Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca estiinteresați de vânzarea sau cumpărarea de rinichi, nu ezitați săcontactați-ne prin e-mail.E-mail Doctordaniel95outlook.com sau Doctordanielbengmail.comCu sinceritate.Dr. Daniel.

  raspunde comentariului
 • dr gomez

  28 septembrie 2017 10:26

  Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email drkennethraymondgmail.com sau drkennethraymondoutlook.com Adamfred24gmail.comașteptăm răspunsul dvs. urgentDrkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.RăspundețiȘtergere

  raspunde comentariului
 • Dr Kate Adams

  15 septembrie 2017 11:34

  Bună tuturor.Numele meu este Dr Kate Adams, sunt un frenolog în Spitalul Adams. Spitalul nostru este specializat în chirurgia renală și ne ocupăm, de asemenea, cu cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator corespondent. Suntem situați în Dubai, Turcia, SUA, Malaezia. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail kateadams946hotmail.comCu respectDr. Kate AdamsNumăr de telefon 2348146161694

  raspunde comentariului
 • HENRIETTA FERNANDO

  10 septembrie 2017 16:42

  VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR?AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DEPOZIT ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ.* Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar* Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit baniiîn contul dvs. bancar* Rată scăzută a dobânzii de 2* Rambursare pe termen lung 1-30 ani Lungime* Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare* Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului================================vă rugăm să ne contactați cu această corespondență fernandohenriettagmail.com.

  raspunde comentariului
 • HENRIETTA FERNANDO

  10 septembrie 2017 16:42

  VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR?AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DEPOZIT ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ.* Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar* Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit baniiîn contul dvs. bancar* Rată scăzută a dobânzii de 2* Rambursare pe termen lung 1-30 ani Lungime* Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare* Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului================================vă rugăm să ne contactați cu această corespondență fernandohenriettagmail.com.

  raspunde comentariului
 • HENRIETTA FERNANDO

  10 septembrie 2017 16:37

  VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR?AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DEPOZIT ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ.* Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar* Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit baniiîn contul dvs. bancar* Rată scăzută a dobânzii de 2* Rambursare pe termen lung 1-30 ani Lungime* Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare* Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului================================vă rugăm să ne contactați cu această corespondență fernandohenriettagmail.com.

  raspunde comentariului
 • HENRIETTA FERNANDO

  10 septembrie 2017 16:36

  VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR?AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DEPOZIT ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ.* Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar* Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit baniiîn contul dvs. bancar* Rată scăzută a dobânzii de 2* Rambursare pe termen lung 1-30 ani Lungime* Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare* Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului================================vă rugăm să ne contactați cu această corespondență fernandohenriettagmail.com.

  raspunde comentariului
 • HENRIETTA FERNANDO

  10 septembrie 2017 16:36

  VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR?AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DEPOZIT ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ.* Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar* Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit baniiîn contul dvs. bancar* Rată scăzută a dobânzii de 2* Rambursare pe termen lung 1-30 ani Lungime* Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare* Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului================================vă rugăm să ne contactați cu această corespondență fernandohenriettagmail.com.

  raspunde comentariului
 • james

  26 decembrie 2016 15:22

  James DocBuna ziua, numele meu este Dr. James de la Universitatea din henry Predarea BeninSpital, eu sunt un specialist în chirurgie de organe, și ne ocupămcumpărarea de organe de la om, care doresc să vândă, iar noi sunt situate înNigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru central este în Nigeria. dacăsunteți interesat de vânzare de rinichi, sau vinde orice parte a taorgan al corpului, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații. Contactati-ne prinE-mail jameshenryhomegmail.comWhatsApp 2348110133466În speranța de a auzi de la tine.Salutari,Dr. JamesCEOUNIVERSITATEA DE BENIN Spitalul de predare.

  raspunde comentariului
 • james

  26 decembrie 2016 15:22

  James DocBuna ziua, numele meu este Dr. James de la Universitatea din henry Predarea BeninSpital, eu sunt un specialist în chirurgie de organe, și ne ocupămcumpărarea de organe de la om, care doresc să vândă, iar noi sunt situate înNigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru central este în Nigeria. dacăsunteți interesat de vânzare de rinichi, sau vinde orice parte a taorgan al corpului, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații. Contactati-ne prinE-mail jameshenryhomegmail.comWhatsApp 2348110133466În speranța de a auzi de la tine.Salutari,Dr. JamesCEOUNIVERSITATEA DE BENIN Spitalul de predare.

  raspunde comentariului
 • james

  26 decembrie 2016 15:22

  James DocBuna ziua, numele meu este Dr. James de la Universitatea din henry Predarea BeninSpital, eu sunt un specialist în chirurgie de organe, și ne ocupămcumpărarea de organe de la om, care doresc să vândă, iar noi sunt situate înNigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru central este în Nigeria. dacăsunteți interesat de vânzare de rinichi, sau vinde orice parte a taorgan al corpului, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații. Contactati-ne prinE-mail jameshenryhomegmail.comWhatsApp 2348110133466În speranța de a auzi de la tine.Salutari,Dr. JamesCEOUNIVERSITATEA DE BENIN Spitalul de predare.

  raspunde comentariului
 • james

  26 decembrie 2016 15:22

  James DocBuna ziua, numele meu este Dr. James de la Universitatea din henry Predarea BeninSpital, eu sunt un specialist în chirurgie de organe, și ne ocupămcumpărarea de organe de la om, care doresc să vândă, iar noi sunt situate înNigeria, Statele Unite ale Americii și în Malaezia, dar sediul nostru central este în Nigeria. dacăsunteți interesat de vânzare de rinichi, sau vinde orice parte a taorgan al corpului, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații. Contactati-ne prinE-mail jameshenryhomegmail.comWhatsApp 2348110133466În speranța de a auzi de la tine.Salutari,Dr. JamesCEOUNIVERSITATEA DE BENIN Spitalul de predare.

  raspunde comentariului
 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  10 decembrie 2016 6:50

  Pentru că noi tim ce pre plătete guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ară de sclavi, fără consideraie faă de cei mori, astfel încât să asistăm cu indiferenă la o lovitură de stat. Este pentru prima dată când am iniiat o colaborare instituională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucii. Noi tim detalii privind întregul plan. Noi tim detalii cu privire la tranzaciile bancare făcute înainte de evenimente. Noi tim de unde au venit banii i pentru ce au fost folosii. Am urmărit traseul acestora din organizaii controlate de George Soro care au finanat, de asemenea, investitura lui Dacian Ciolo, în funcia de prim ministru. Nu este problema noastră că ai acceptat această regie. tim, de asemenea, că documente video, mărturii i alte dovezi eseniale au intrat în Departamentul de Protecie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Ciolo. Dacă voi acceptai acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosii morii în lupte politice murdare. România, din acest moment avei la dispoziie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu suntei capabili de acest lucru, noi suntem. Vrem ca cei vinovai i complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ara, să fie pedepsii. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziie un draft al unor ofieri de informaii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora.

  raspunde comentariului
 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  08 decembrie 2016 21:41

  În dosarul aflat la Tribunalul Bucureti, producătorul de alcool Petru Bolfă general de securiate prieten si partener de afaceri cu Ciolos, Johannis, Drahnea si Ponta este judecat pentru decesul a peste 3000 de bihoreni. 430 de persoane s-au constituit parte vătămată, iar 2100 au calitatea de parte civilă. În această vreme, el a săvârit i alte fapte penale pentru care a fost introdus din nou în arest preventiv. În prezent, este în arest la domiciliu intr-o vila cu 4 etaje si 60 de camere si piscina Olimpica si o gradina de lux de 2ha cu fantana arteziana si un garaj pe 8 nivele cu 160 de masini de lux colectie Lamborgini,Ferrari,Roisroic,Buggati,Formula unul, si limuzine prezidetiale, vila estimata la 140 milioane euro. Urmand ca instanta din romania sa-i gratieze.Peste 3000 de bihoreni mureau în primele patru luni ale lui 2013, iar mai mult mii aveau să fie salvai în ultima clipă. Autorităile au intrat în alertă. Toți consumaseră alcool chiar dacă pe etichetă scria că e medicinal și a început căutarea sursei de otravă.Directorul Direciei de Sănătate Publică Bihor, Daniela Rahotă, declara că la sfâritul lunii aprilie 2013 era în localitatea Alparea, anchetând cauzele morii i intoxicării acelor oameni. La locuina unei femei decedate, a descoperit spirt Mona, spirt Asistent, vodcă Regiana, dar i o sticlă cu Alcofarm. Am zis să iau i flaconul de Alcofarm, care se vinde oriunde, la orice ABC, ca i loiune pentru îngrijirea epidermei i are rol antiseptic, i l-am trimis la analiză, în Cluj, povestea Rahotă, potrivit bihor.ro.60.000 grame de alcool metilic pe hectolitruÎn scurt timp, Centrul Regional de Sănătate Publică Cluj a informat DSP Bihor că a evideniat la analiza produsului Alcofarm produs de SC PET Ady Trading SRL, Năsăud, judeul Bistria-Năsăud, o concentraie a alcoolului metilic de peste 60.000 grame pe hectolitru. Direcia de Sănătate Bihor a dispus din nou controale la distribuitori, iar procurorii bihoreni au continuat ancheta pe noua pistă. Prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă pe Non-Aliment RAPEX au fost sesizate i celelate direcii de sănătate publică judeene. Primarii i preoii bihoreni au anunat oamenii din localităile lor să nu mai consume Alcofarm.Pe etichetă, 35 concentraie de alcool etilicS-a stabilit că Alcofarm era produs în fabrica de alcool SC PetAdy Trading SRL din Năsăud, care era deinută de Petru Bolfă i avea o concentraie de alcool metilic de 60.000. Produsul uciga a fost comercializat în trei depozite care au distribuit peste 2.500 de flacoane în Bihor. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureti. Acetia au descoperit că iordanianul Enizan Moh

  raspunde comentariului
 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  07 decembrie 2016 1:42

  httpswww.youtube.comwatch?v=kTSNrz0APak

  raspunde comentariului
 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  07 decembrie 2016 1:36

  httpswww.youtube.comwatch?v=0FHT0uP-hYo

  raspunde comentariului
 • matilda

  06 decembrie 2016 16:04

  Popagandisti jegosi de ka.ka., va put gurile de la multele fekale ingurgitate cu lingura cea mare !

  raspunde comentariului
 • Nick29

  06 decembrie 2016 14:14

  Draga si draga .Daca as fi sigur ca sunteti doi tineri dezorientati de bulibaseala din politica romaneasca, creiata cu perversa intentie de partidele politice care s-au perindat prin parlament in ultimii 26 ani, v-as trata cu multa intelegere si as incerca sa va explic cate ceva despre istoria zbuciumata a acestui neam. Dar nu sunt convins absolut de loc.Tineti minte cateva aspecte mai importante 1. Sunt un om care la varsta de 68 ani a trecut prin multe, deci prin comunism si capitalismul acesta de cumetrie din ultimii 26 ani.2. In noaptea de 17 Decembrie 1989, am luat de la Arefu Arges un soldat care a fost rechemat din permisia de Craciun la unitatea de la Arad, pentru ca se declarase starea de urgenta si trebuiau sa intervina la Timisoara. In masina, de fata cu soferul meu, i-am spus ca orice s-ar intampla, inclusiv faptul ca va primi ordinul sa traga in populatie, sa se gandeasca ca acolo, in grupul de demonstranti, pot fi tatal, mama, sora, fratele, unchiul, prietenul, verisoaraverosorul etc etc si pentru a nu fi acuzat de inalta tradare si nesocotirea ordinului, sa traga drept in sus.Nu-l cunosc pe acest tanar, care acum este mai in varsta cu 26 ani, dar am incredere ca va face ce este mai bine pentru aceasta tara si va merge la vot. Ce va vota ? Asta va fi optiunea si constiinta lui. Daca vrea ca vechii si noii comunisti sa conduca in continuare Romania, asta va fi !3. Eu nu mai am mult de petrecut in acesta lume. Am fost membru pcr dar nu i-am iubit pe comunstii habotnici si stalinisti, Am sperat, ca si voi, tinerii de astazi intr-o viata mai buna. Nu s-a putut, deoarece tendintele oamenilor de a domina pe alti oameni au fost intotdeauna mai puternice, indiferent de organizarea statala sausi politica.4. Cei care s-au facut timp de 26 ani ca au grija de aceasta natiune, indiferent de culoarea politica, le-as spune ca nu au facut decat sa distruga tot ce a realizat generatia anterioara mie, a mea si cea de dupa aceasta, dar cel mai important, a distrus increderea in randul tinerilor ca Romania va putea merge pe o cale a dezvoltarii si democratiei adevarate.5. In concluzie, Eu nu mai am ce castiga de aici in colo, dar nu vreau ca voi, generatia tanara, sa orbecaiti in minciuna si coruptie, asa cum am "inaotat" Noi timp de peste 70 ani. De aceea voi vota cu cei tineri, in care am mare incredere. Voi sunteti singura speranta a acestei natiuni. Mergeti la vot si votati cum va dicteaza bunul simt, educatia si constiinta. Viitorul este numai al vostru, insa depinde numai de VOI daca vreti sa fiti PE SCUT sau SUB SCUT. Asa sa va jute DUMNEZEU !

  raspunde comentariului
 • Om normal

  06 decembrie 2016 10:14

  Mai bine hoii din PSD decât slugile lui s

  raspunde comentariului
  • teleormanica

   08 decembrie 2016 7:05

   Pentru binele patriei mele greu incercate in ultimii 70 de ani sper ca 'oameni normali' asemeni scribalaului de mai sus sunt mai putini decat jumatate din votacii actuali ai Romaniei.Votati cu cap, asa cum ati reusit la alegerea lui Iohannis ! Dumnezeu sa va ajute !

   raspunde comentariului
  • Chris

   06 decembrie 2016 12:23

   Ptr omul normal Cu asemenea mentalitate si cu asemenea prostie nu e de mirare ca Romania nu mai are nici un viitor!

   raspunde comentariului
 • Victor

  05 decembrie 2016 16:18
+