SIE se apără: „Ponta nu a fost singurul agent cu IQ subunitar, mai aveam şi doi cimpanzei sub acoperire!”

de Spartakus , 14 octombrie 2014
SIE se apără: „Ponta nu a fost singurul agent cu IQ subunitar, mai aveam şi doi cimpanzei sub acoperire!”

După ce aseară Băsescu i-a bătut obrazul lui Meleşcanu că ar fi angajat în SIE un individ de talia lui Ponta, fostul şef al instituţiei şi actualmente candidat şi el la funcţia de preşedinte ar putea face astăzi o serie de precizări. Potrivit unor surse, simpaticul Mele nu ar fi fost prea afectat de acuzele prezidenţiale:

„Mi se reproşează că l-am angajat pe Ponta ca agent sub acoperire, dar vă spun sincer, nu prea aveam încotro. Ştiţi foarte bine că normele europene prevăd să nu mai discriminăm persoanele mai tălâmbe, ţiganii sau alte minorităţi. Ca să fim corecţi politic şi partenerii europeni să nu ne mai critice că am fi tot securişti de modă veche, am decis să angajăm şi reprezentanţi ai acestor minorităţi.

Eu cu mânuţa mea am semnat ordinul de angajare în SIE a două lesbiene şi trei homosexuali şi am primit şi un ţigan. Fusese acordeonist, dar am primit referinţe că ar avea o ureche muzicală deosebită. Păi, dacă are urechi aşa de talentate, nu-i păcat să nu şi le folosească, să tragă cu ele prin străinătate? Aşa l-am angajat şi pe Ponta, tălâmbi chiar nu aveam în instituţie şi ne reproşa UE că-i discriminăm”, ar fi spus Meleşcanu.

Fostul şef al SIE a ţinut însă să-i liniştească pe aliaţii occidentali, precizând că Ponta n-a avut pe mână niciun fel de secret de stat şi nici acces la informaţii secretizate. „Îl ţineam doar pentru experimente, recunoaşte Meleşcanu, ca să le testăm agenţilor reflexele condiţionate. Am fi luat un câine, ca Pavlov, dar n-am prins niciun maidanez, aşa că l-am angajat pe Ponta. Staţi liniştiţi, nu a fost singurul nostru agent cu IQ subunitar. Mai aveam şi doi cimpanzei sub acoperire, în Africa, unde monitorizau epidemia de Ebola de acolo”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  21 octombrie 2014 20:22

  Niste Babuini, a trebui sa-i dea in git aia din Lichtenstein, ca sau saturat, de cetele de ciobani de a lui Nea Jiji, cind veneau cu sacosele peste munti la vale si faceau avalanse.

  raspunde comentariului
 • grisa

  17 octombrie 2014 17:16

  Victore nici nu stii cat de mic incepi sa fii... Jignim cimpanzeii asociindu-i cu acest retardat ce nici macar sa copieze o lucrare de doctorat nu stie. N-a auzit de "sinonime" ? A copiat ca prostul mott a mott.

  raspunde comentariului
 • Josef Svejk

  16 octombrie 2014 5:37

  Saprtakus, ar trebui sa fii un pic mai atent. Parca vad ca atunci cand se intorc cimpanzeii din misiune te dau in judecata pentru calomnie... Nu puteai si tu sa-l pui pe Ponta e aceeasi craca cu ei intr-un mod ceva mai subtil? Nu-ti dai seama cat de traumatizate vor fi bietele fapturi realizand cat mai trebuie sa se cocoate pe scara evolutiei daca au ajuns abia la nivelul lui Ponta?!

  raspunde comentariului
 • terente

  14 octombrie 2014 22:07

  PONTA un președinte care ne URMĂREȘTE !!!

  raspunde comentariului
+