Șobolanii reclamă că Firea a lăsat prea mulți studenți în Regie

de Laurenţiu Muşoiu , 06 octombrie 2019

Șobolanii din complexul studențesc Regie vor să depună plângere împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce camerele în care ei sunt cazați de ani buni de zile au fost supraîncărcate cu studenți.

De asemenea, rozătoarele vor să depună plângere împotriva rectorilor marilor universități din București, pe care îi acuză că au încălcat un protocol vechi de zeci de ani, prin care locufile șobolanilor în căminele studențești erau bine stabilite.

Reprezentanții șobolanilor sunt însă mai indulgenți cu edilul-șef al Capitalei, deoarece încă îi sunt recunoscători acesteia că nu i-a deranjat, de la preluarea mandatului de primar general, cu otrăvuri împotriva dăunătorilor.

Gabriela Firea a pregătit deja un proiect de hotărâre pe care să-l supună la vot Consiliului General al Municipiului București (CGMB), privind asigurarea condițiilor optime pentru traiul șobolanilor în complexele studențești din Capitală.

Firea este conștientă că șobolanii reprezintă masa reprezentativă a votanților ei pentru un nou mandat de primar general.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • danila

    08 noiembrie 2019 21:20

    Ofer masaj gratuit la birou exclus privați, doar bugetari pentru febră la semnat...

    raspunde comentariului
+