HomeActualitateŞOC! Gigi Becali a protestat pe un stâlp, în...

ŞOC! Gigi Becali a protestat pe un stâlp, în faţa palatului Cotroceni, faţă de eşecul negocierilor cu PNL

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai unităţii de pompieri din Sectorul 6 au intervenit în această dimineaţă în zona palatului Cotroceni, acolo unde un protestatar cocoţat pe un stâlp de iluminat public cânta versete religioase şi profera injurii, greu de reprodus, la adresa preşedintelui ţării, avertizând, în acelaşi timp, că se va arunca de la înălţime.

La faţa locului, cei prezenţi au constatat, cu surprindere, faptul că persoana care pusese pe jar autorităţile era chiar patronul Stelei, Gigi Becali. Aşezat confortabil pe cablurile electrice, Becali a declarat televiziunilor care au transmis în direct evenimentul că protestează faţă de refuzul PNL de a accepta absorbţia partidului de buzunar pe care îl conduce, PNG, acuzându-l în acelaşi timp pe preşedintele ţării că s-ar afla în spatele acestor maşinaţiuni politice: „Păi, bă, vă spun io, ce Fenechiu?, cine-i Fenechiu?, ăla care venea în fiecare vineri, cu tac-su de mână, la tata, după un colţ de brânză şi un kil de pastramă, să aibă duminica ce pune pe masă? Nu… Vă zic io, Comandantu-i de vină, ăsta d-aci de peste drum, de le face şi le combină pe toate… Băăăi, să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu!”.

Timp de mai bine de două ore, Becali a refuzat să dea curs solicitărilor autorităţilor de a coborî de pe stâlp, ameninţând că, în eventualitatea în care fuziunea PNG cu PNL nu va fi parafată până la ora 10, se va arunca, împreună cu echipa pe care o patronează, din înaltul clasamentului Ligii I până pe locurile retrogradabile, pentru a priva astfel, la anul, bucureştenii de spectacolele desfăşurate pe Naţional Arena şi pentru a accelera, în acest fel, erodarea capitalului politic al USL. Becali nu l-a uitat, în tot acest timp, nici pe Traian Băsescu, cel căruia i-a strigat peste gardul Cotrocenilor celebrele „Băsescu – la brutărie” şi „Băse, Băse, Băse, lasă-ne!”.

Spectacolul s-a terminat odată cu sosirea, în teatrul de operaţiuni, a lui Giovanni Becali, cel care l-a anunţat pe şeful Stelei că pot pierde avionul de Istanbul şi, implicit, confruntarea dintre Turcia şi România în cazul în care va mai protesta mult pe stâlp. Interpelat de reporteri cu privire la potenţialii vinovaţi pentru eşecul negocierilor dintre PNG şi PNL, Giovanni a pus însă tunurile chiar pe liderii liberali: „Păi cum adică cine se face vinovat? Păi, şmecherii ăştia ajunşi acum pe Dorobanţi şi pe Kiseleff, dar la care le vindeam eu blugi pe 500 de lei în faţă la Inter… Păi nu-i vedeţi, domnilor, cum put? Io-i văd de la televizor cum put… Ieri la Gâdea, azi la Drăgoteasca, mâine la Creţuleasca… Probabil de aia şi schimbă aşa studiourile de televiziune. Că nu mai pot ăia să stea de mirosul lor”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare