HomeActualitateȘOCANT: O notă de plată a lui Iohannis dovedește...

ȘOCANT: O notă de plată a lui Iohannis dovedește că e agent secret german!

Serviciul de Informații Externe, aripa latentă Meleșcanu-PSD, va da publicității nota de plată achitată de Angela Merkel în contul lui Klaus Iohannis, după un Oktoberfest ca la mama lor germană acasă: 100.000 de euro, atâta costând atunci orgia cu bere a primarului sibian. Nefiind băutor, Iohannis nu a știut când să se oprească din golitul halbelor turnate pe gât de serviciile secrete germane.

Deoarece banii obținuți din vânzările de copii nu erau disponibili pe cardul din portofel, datoria i-a fost lichidată de Merkel din profiturile investitorilor ei în România. Nu fără a se încheia mai întâi o chitanță de mână, prin care Iohannis se obliga să ajungă Președinte și să facă drum liber jefuirii bogățiilor naționale de către firmele teutone. Pentru a păcăli electoratul român, Statul German a stimulat pe căi oculte investițiile oamenilor săi în Sibiu, simulându-se astfel o prosperitate locală care a și adus recenta victorie la urne.

Iată cum, după ce Băsescu ne-a vândut americanilor pe câteva baxuri cu whiskey, vom ajunge să bem numai bere germană într-o Românie împânzită cu berării nemțești, dotate cu toalete europene. Ne dispare astfel și ultima bornă a identității naționale, terasele cu WC-uri înfundate și fresce artizanale maronii pe pereți. Români, treziți-vă! Beția cu bere e cea mai a dracului din toate, te doare capul trei zile după ea atunci când îl ai! Vreți să ajungeți să vă coste, în țara voastră, ca pe Ponta în Dubai?! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare