ȘOCANT: Statul Islamic a fost infiltrat de fundamentaliști arabo-români!

de Nestor , 26 mai 2015

Am citit în presă că s-a creat o adevărată stare de revoltă printre adepții Statului Islamic care candidează pentru locuri eligibile pe listele viitorilor martiri sinucigași. Nici după trei luni de stat la coadă pretendenții fără pile nu ajung să spere că vor vedea măcar o centură cu explozibili de antrenament. Reclamațiile tot mai numeroase au condus la o anchetă pe linie internă, ale cărei rezultate au fost comunicate pe rețelele de socializare islamice și nu numai. Said Al-Bakshishlanni, șeful comisiei de investigație:

"Ne cerem scuze oficial tuturor adepților nedreptățiți. Am dat prea mare importanță protecției contra infiltrării organizației de către serviciile occidentale, neglijând total amenințările dinspre Est. Biroul de Repartizare a Misiunilor Sinucigașe a fost puternic penetrat de chiar membri pe care-i credeam oameni de bază, mai ales prin prisma vârstei lor presupus înțelepte. Se formase o adevărată mafie a repartițiilor, coordonată de tehnicieni ai noștri absolvenți cândva ai unor facultăți din România. Respectivii n-au uitat nici după 30 de ani ce au învățat acolo, distribuind locurile disponibile doar pe șpagă, ciubuc, bacșiș și alte asemenea peșcheșuri repudiate de noi din inventarul islamic. Poate n-o să vă vină să credeți, dar cinstea unui atac sinucigaș se atribuia cu un carton de Kent satanic, un pachet de cafea chiar și fără cardamon sau blugi egipteni cu cămilă pe etichetă.

Luăm toate măsurile necesare, iar vinovații și-au primit costumele portocalii. Nu vom recurge la sfânta pedeapsă a decapitării pentru asemenea trădători ai cauzei și nedemni musulmani. Mai ales că toți au neveste românce foarte devotate luptei noastre și care fac niște lipii poale-n brâu de uiți munții cu pilaf și virginele lui Allah! Condamnații vor fi obligați să privească timp de un an numai la postul fundamentalist românesc Antena 3, unde cuvântul "Băsescu" este mai eficient decât picătura chinezească. Pot să vă spun că deja mai mulți dintre ei s-au sinucis dezonorant după aflarea sentinței, strigând că pedeapsa veșnică e preferabilă supliciului oferit de Gâzii din România! Urmăriți-ne în continuare, Statul Islamic e tot mai aproape și imposibil de confiscat!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+