ȘOCANT! Dumnezeu a fost chemat în instanță de un bețiv din Iași

de Radu Uszkai , 28 mai 2012
Judecata

Un eveniment incredibil a avut loc zilele acestea la Iași. În vârstă de 58 de ani, domnul Ionel Hopulele a depus o plângere împotriva nevestei sale, pe care o acuză de tentativă de omor, dar și împotriva lui Dumnezeu, pentru complicitate.

Cunoscut bețiv al unui cartier mărginaș din capitala Moldovei, domnul Hopulele le-a povestit reporterilor AC întreg incidentul. „Cum să vă esplic, domnuli, eram ieri la birtu’ la cari merg io di obişei șî dintr-odată vini nevastă-mea tătă nervoasâ. Că di şi mai beu, că i-am promis că mă las de secărică, toati astia pi cari li-am tăt auzât. Când pleacî îmi zâşi şî ceva di ghini, că cică să mă batâ Dumnezeu!” Bețivul le-a spus apoi reporterilor noștri că, seara, după ce a plecat de la birt, a fost atacat de doi bărbați, unul mai în vârstă cu părul alb și barbă și unul mai tânăr care părea fiul lui, mai pletos. Din câte se pare, a mai fost un complice pe care îl porecleau „Duhul”, însă pe acesta domnul Hopulele nu ține minte să-l fi văzut.

Contactați de redacția noastră, cei de la departamentul de PR al BOR ne-au răspuns prin intermediul părintelui Naftalinie. Deși a acuzat o conspirație ateistă și neoprotestantă, el a demarat deja procedura de a găsi un avocat dumnezeiesc, pe măsura inculpatului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+