HomeActualitateȘOCANT! Moș Crăciun, jefuit și bătut la intrarea în...

ȘOCANT! Moș Crăciun, jefuit și bătut la intrarea în România

O veste cutremurătoare a început să facă înconjurul întregii țări, mulți părinți și copii fiind deja în stare de șoc.

Intrat în România cu sania lui trasă de reni pe la Vama Borș, Moș Crăciun a fost țepuit chiar de vameși. Aceștia i-au spus simpaticului bătrânel din Finlanda că, fără o șpagă de jumătate din toate cadourile pe care le are în sac, nu va putea ajunge la casele românilor. Confuz, domnul Crăciun ar fi refuzat, într-o primă fază, o asemenea ofertă, neînțelegând exact ce îi cereau vameșii români. De-abia după ce a început să fie busculat de aceștia el le-a dat vameșilor o parte dintre jucăriile sale.

Din păcate pentru el, acest eveniment nu a fost sfârșitul aventurii sale din România. Scăpat de vameșii de la Borș, Moș Crăciun a fost atacat de o ceată de indivizi neidentificați și, sub amenințarea unor săbii ninja, el le-a dat acestora atât restul de jucării rămase, cât și renii săi.

Contactat de reporterii Academiei Cațavencu, un oficial de la Ministerul de Interne a declarat că regretă acest incident. În plus, el a adăgat că, după acest eveniment, ne va fi aproape imposibil să mai intram vreodată în Spațiul Schengen.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare