Șofer SPP, depistat cu alcoolemie de 2 la mie, în aerul respirat de Băsescu

de Laurenţiu Muşoiu , 31 mai 2020
Șofer SPP, depistat cu alcoolemie de 2 la mie, în aerul respirat de Băsescu

Fostul președinte, actualul europarlamentar al Partidului Mișcarea Populară (PMP) Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident de circulație, pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală, din cauza lipsei de responsabilitate a șoferului care conducea mașina din fața coloanei oficiale.

Mai mult, șoferul s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a fost depistat cu o alcoolemie de 2 la 1.000 în aerul respirat de fostul președinte, aflat la două automobile în spate.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  12 iunie 2020 20:21

  AM AUZIT CA IN BISERICI , POT PARTICIPA 16 PERSOANE , DAR NU S-A SPECIFICAT DACA , SI CU SFINTII , SAU POATE CINE STIE , MAI SUNT SFINTI , PRINTRE NOI , SI NICI EI NU STIU CA SUNT SFINTI , CA TRAIESC , 110 ANI DE ZILE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  08 iunie 2020 13:04

  SE SCUMPESTE GAZUL IN LUNA IULIE 2020 , DE LA 50 LEI MEGAWATT ORA , LA CIRCA 500-600 DE LEI MEGAWATT ORA , DAR NU SE SPUNE , CA PENSIONARII , NU AU CU CE SA PLATEASCA INTRETINEREA LA IARNA , CU CIRCA 400 DE LEI LA CALDURA , IN TOTAL 500-600 DE LEI LA PLATA INTRETINERII PENTRU O GARSONIERA LA BLOC , CU UN SINGUR CALORIFER . CA SA REPORNEASCA ECONOMIA , TREBUIE , SA FIE GAZUL IEFTIN . GAZUL IEFTIN , AJUTA OTELARIILE SA PRODUCA OTEL IEFTIN , PENTRU INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR , IAR PRETUL APARTAMENTELOR LA BLOC SA NU FIE ASA DE SCUMP . GAZUL IEFTIN , AJUTA INDUSTRIA TRACTOARELOR , SA PRODUCA TRACTOARE IEFTINE , IAR LA RANDUL LOR , PRODUCE PRODUSE AGRICOLE IEFTINE . CEI DIN EUROPA OCCIDENTALA , SE APROVIZIONEAZA CU GAZ DIN EST , SI PROBABIL , V-OR CA ACEL GAZ DIN EUROPA DE EST , SA NU FIE ASA DE SCUMP , PENTRU CA PRODUSELE DIN EUROPA DE WEST SA NU FIE ASA DE SCUMPE . DAR MAI EXISTA SI O PIATA DIN ASIA , UNDE ARE GAZUL IEFTIN , SI PRODUC , PRODUSE IEFTINE , CASTIGAND PIATA , CA DE PRIN TOATE PARTILE , DEOARECE , LUMEA CAUTA PRODUSE IEFTINE , IAR ACEST LUCRU , POATE FI ASIGURAT DE CATRE PIATA , DIN ASIA . OAMENII , NU V-OR PRODUSE SCUMPE , DOAR IN MICA MAJORITATE , PENTRU CEI CE-SI PERMIT PRODUSE SCUMPE , DIN EUROPA DE WEST . DAR EUROPA DE WEST , I-SI ARE PRODUCTIA , IN ASIA , UNDE PRETUL GAZULUI ESTE IEFTIN , SI MANA DE LUCRU ESTE IEFTINA , DAR FIIND MULT LUCRATORI , IN DOMENIUL ECONOMIEI , DIN ASIA , PRODUCE PRODUCTIE , FOARTE MARE , CU CASTIG MIC , DAR FIIND PRODUCTIA MARE , SUNT MEREU PE PLUS , PE CASTIG . CU GAZUL SCUMP , NU POATE FI PE CASTIG , SE AJUNGE , LA SARACIE , DEOARECE , CRESC PRETURILE , LA TOATE . MENTINEREA PRETULUI GAZULUI LA UN PRET MIC , POATE AJUTA LA DEZVOLTARE ECONOMICA , PRETUL MARIT AL GAZELOR , A TREBUIT MARIT DIN ANUL 2015 , DAR NU S-A VRUT , DEOARECE , DUCEA , LA DAT PESTE CAP AL ECONOMIEI , SI S-A LASAT MARIRILE DE PRETURI LA GAZE ABIA PENTRU LUNA IULIE 2020 . OARE SE V-A VREA MARIRILE DE PENSII , PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020 , DEOARECE , GAZUL , SE DORESTE SA FIE SCUMP , ABIA DIN LUNA IULIE 2020 , CARE ESTE CAM DEVREME CU MARIRILE DE PRETURI LA GAZ , PENSIILE NU SUNT INCA ,MARITE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  06 iunie 2020 20:07

  DACA IN PREZENT , CALDURA LA BLOC , DOAR , PENTRU UN SINGUR CALORIFER , DINTR-O CAMERA , PE TIMP DE IARNA , COSTA CIRCA 100 DE LEI , IAR DACA GAZUL , SE V-A SCUMPI , DE LA 50 LEI MEGAWATT ORA , LA CIRCA 160-200 LEI MEGAWATT ORA , ATUNCI INSEAMNA , CA LA IARNA VIITOARE , CALDURA LA DOAR UN SINGUR CALORIFER , POATE AJUNGE , LA CIRCA 400 DE LEI PE LUNA , PE TIMP DE IARNA , PLUS INTRETINEREA LA BLOC , CARE IN TOTAL , POATE COSTA PE TIMP DE IARNA , CIRCA 500-600 DE LEI , PENTRU O CAMERA , CU UN SINGUR CALORIFER , LA BLOC , DAR POATE FI SI O GARSONIERA LA BLOC DOAR CU UN SINGUR CALORIFER , IAR PRETUL V-A FI TOT DE CIRCA 500-600 DE LEI PE LUNA , PE TIMP DE IARNA . GAZUL INCA NU S-A SCUMPIT , DAR SE POT SPUNE , CU CAT DE MARI V-OR FI COTELE LA INTRETINERE , LA BLOC , LA IARNA , CEEA CE NIMENI NU STIE , VA POT SPUNE EU , CU APROXIMATIE , DUPA CALCULELE , DE MAI SUS ARATATE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 iunie 2020 19:45

  LIBERALIZAREA PRETULUI , LA GAZ , DE LA 50 LEI MEGAWATT ORA , LA 160-200 LEI MEGAWATT ORA , V-OR CRESTE PRETURILE DE 4 ORI LA ALIMENTE , LA ORICE , LA CALDURA LA IARNA , LA BLOC , INCAT OAMENII I-SI V-OR DA SEAMA , CA SUNT PRETURI , ASA DE MARI , DE NESUPORTAT ! INCAT LA IARNA , OAMENII , PENSIONARII , V-OR FI NEVOITI SA STEA CU CALORIFERELE INCHISE LA BLOC , DEOARECE , NU SUNT BANI , PENTRU PLATA CALDURII LA BLOC , LA IARNA ! NICAIERI NU SE SPUNE , CA LIBERALIZAREA PRETULUI LA GAZE , V-OR DUCE SI LA CRESTEREA DE PRETURI ! POATE DE 4 ORI !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iunie 2020 19:47

  SE SCUMPESTE GAZUL , CU 400 LA SUTA , DE LA 50 DE LEI MEGAWATUL DE GAZ , LA 160 DE LEI MEGAWATUL DE GAZ . CU CE NE V-OM INCALZI , LA IARNA ? CU VOTCA ? CA GAZUL E SCUMP , PENTRU LA INCALZIREA , LA CALORIFERE . 1000 DE LEI , CALDURA LA IARNA , PENTRU O LOCUINTA CU 2 CAMERE , INCALZITA DOAR PENTRU O CAMERA , NU SE POATE PLATI INTRETINEREA LA CALDURA , DEOARECE , NU EXISTA VENIT DE 1000 DE LEI PENTRU INCALZIRE CENTRALA , SUNT BANI , DOAR PENTRU MANCARE , PENTRU O LUNA . LA IARNA V-A FI FOARTE GREU , V-A TREBUI SA STAM CU CALORIFERELE INCHISE PENTRU CALDURA , DEOARECE , NU EXISTA BANI , PENTRU PLATA CALDURII , LA CALORIFERE LA BLOC , CU CRESTEREA PRETULUI LA GAZE DE 400 LA SUTA ! V-OR FI SCHIMBARI POLITICE IMPORTANTE ! DEOARECE OAMENII NU POT STA IN FRIG IN CASE , LA IARNA .

  raspunde comentariului
+