Sora lui Ponta, la DNA, Ponta declară: ”Nu știu nimic, credeam că a plecat la piață!”

de Spartakus , 26 februarie 2015
Sora lui Ponta, la DNA, Ponta declară: ”Nu știu nimic, credeam că a plecat la piață!”

Dis-de-dimineață, sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a fost convocată la audieri la sediul DNA Ploiești, în dosarul de ciordeală de fonduri europene în care soțul acesteia și-a cedat deja sutienul gardienilor, ca să zicem așa. Nu știm dacă și distinsa soră a lui Ponta va fi lăsată azi fără sutien, după cum nu avem idee dacă și mai distinsa mămică a lui Ponta, Cornelia Naum, care de asemenea va fi chemată la DNA, tot azi, îi va împărtăși soarta lui ginerică.

În acest timp, premierul, numit de prieteni, cu simpatie, ”Dr. Habarnam”, a declarat presei că habar n-avea că sora lui e la DNA: ”Eu m-am trezit ceva mai târziu azi, m-am dus să-mi beau lăpticul, am deschis televizorul, am văzut ultimul episod din Doctorița Plușica și abia pe urmă mi-am dat seama că lipsesc soră-mea și cu mama. Dar nu mi-am făcut griji, am crezut că s-or fi dus la piață. Acum aflu de la dumneavoastră că ar fi fost, de fapt, chemate la DNA”, ar fi mărturisit, plin de sinceritate, premierul ziariștilor.

Întrebat ce are de gând să facă dacă sora și mama lui vor fi reținute astăzi, Ponta a declarat: ”O să dau imediat o ordonanță de urgență prin care o să înființez duplexuri de familie în închisori. Vreau să fac deja rezervare pentru un duplex cu patru camere, plus birou: câte o cameră pentru mama, soră-mea, cumnatu-meu și pentru mine, plus birou, tot pentru mine. Păi cum ați vrea să-mi scriu lucrarea de doctorat cu care o să ies mai devreme din pușcărie, dacă nu am condiții bune de detenție?”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • terente

  26 februarie 2015 14:35

  Familia, partidul, parlamentarii și guvernul...la DNA? A mai rămas ceva?

  raspunde comentariului
 • MINTEA LUI PONTA ESTE PLECATA LA PIATA

  26 februarie 2015 13:04

  SI PRECIS SI A CELOR CARE AU VOTAT ACEST TAMP.

  raspunde comentariului
+