HomeActualitateSperiat că-i este ascultat telefonul, Voiculescu a găsit metode...

Speriat că-i este ascultat telefonul, Voiculescu a găsit metode alternative

După ce au apărut în presă detalii cum că Dan Voiculescu se implica în politica editorială a posturilor trustului Intact, Felix și-a anunțat angajații că va apela la trei variante alternative, mult mai greu de interceptat:

1. Porumbei mesageri – mergând pe considerentul că Badea și Gâdea au scăpat mulți porumbei pe gură și n-au pățit nimic, Voiculescu e sigur că aceasta este cea mai bună metodă, ba mai mult, a fost auzit în cadrul unei discuții private spunând că „nimeni n-o să-mi prindă păsărica”. Toți angajații trustului au primit câte doi porumbei, cu excepția lui Gâdea care scrie foarte mult și are nevoie de un struț mesager.

2. Mesaj în sticlă – avantajat de ploile recente, patronul trustului Intact s-a gândit că dacă aruncă o sticlă cu un mesaj către Dana Grecu într-o băltoacă din zona Băneasa, până la primăvară sigur plutește până la fereastra postului TV.

3. „Strigători” – sunt oamenii ce strigă la geam după alți oameni, conform unei definiții foarte simpliste. Adică Voiculescu va trimite mesageri la scara de bloc a fiecărui angajat și aceștia vor urla: „Doamna mama lui Mircea?! Doamna mama lui Mircea?! Îl lăsați pe Mircea afară să-i spun ce să zică-n emisiunea din seara asta? Vă roooooog!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare