Spune-mi, țara când se fură? Noaptea, pe fulgerătură!

de Spartakus , 31 ianuarie 2017
Spune-mi, țara când se fură? Noaptea, pe fulgerătură!

După o mascaradă de ”consultare publică” la care s-au sfătuit cu hoții cum să facă să le fie bine hoților, acest guvern de tâlhari a făcut ceea ce nici Terente, regele bălților, n-ar fi îndrăznit să facă: să intre noaptea, în casele a milioane de români, și să-i reguleze pe toți, fără milă. Nu zic, prostiții care au votat acest guvern de tâlhari și nesimțiții care n-au catadicstit să voteze, chiar ar merita să fie fxxxți până se schimbă banii, dar noi, ceilalți, ce vină avem? Noi, care am fost la vot, care suntem cetățeni cumsecade, care ne plătim taxele, credem în puterea legii, credem în justiție, noi cu ce-am greșit să trăim în această țară de oi condusă de hiene?

Un guvern care schimbă legi ca să-și scape propriii corupți, un guvern care dă o lege specială pentru un singur om - Liviu Dragnea, nu mai este guvernul unei țări întregi. Da, PSD a fost votat de 3 milioane de prostiți, care nu mai produc, n-au produs sau nu vor produce nimic altceva decât coji de semințe și pârțuri în fața televizorului. Da, este democratic ca PSD să formeze guvernul. Dar nu mai este democratic atunci când acest guvern nu doar că nu-și îndeplinește promisiunile din campania electorală, ci încalcă orice lege morală și de bun simț, făcând din furt o politică de stat și din hoție o datorie.

Din seara asta, guvernul Grindeanu nu mai are nicio legitimitate. Acest guvern trebuie să plece de la putere, cu tot cu partidul de tâlhari dezincriminați care l-a produs. Căci un guvern care sfidează milioane de români cinstiți, zeci de mii de români care au ieșit în stradă, care se șterge la fund cu voința poporului, exprimată prin referendum, nu mai este un guvern legitim. Din seara asta, orice contract social dintre guvernul României și poporul României este rupt. Din seara asta, românii au nu doar dreptul, ci și datoria să se răzvrătească împotriva unei puteri tiranice și perfide, care și-a bătut joc de orice înseamnă joc democratic și care vrea să instaureze dictatura hoților.

Se spune că fiecare țară are conducătorii pe care și-i merită. Judecând după faptul că stăpânul sclavilor din PSD, dictatorul wanna be Liviu Dragnea, tocmai și-a numit azi fostul șofer ministru, am putea spune că România are conducătorii auto pe care și-i merită. Dacă tăcem, înseamnă că ni-i merităm toți. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:37

  eu am obtinut diploma de BAC in Filanda si acolo nu se da tigannisme mioriticele sfanta spaga si uynde ati vazut mai tigggani imputiti adica toti romani o tara unde toti trebuie sa obtina bacul in cele mai multe tari maxim 30 la suta au bacul si in cele mai dezvoltate doar 20 la suta la voi manelisti imputiti analfabeti spagagi toti tiganni adica romanii trebuiea sa aibe doctorat ca si Ponta xce ce sa mai vorbaim ca toate romancele din mama in fica de 2000 de ani sant tarfe de arabi si turci tarfffe de doi lei gonoreici si sifilitice jegoase, mai ales moldovencel si ardelencele iar la violatori si pedofil mioldova ardealul si primul loc Vaslui si Biserica Ortodoxa Romana sectia ultra secreta a securitati comuniste tortionare kagebiste acum cu CIA vanzatori de neam si tara

  raspunde comentariului
  • baiatule

   24 martie 2017 23:54

   Avand in vedere ca ai luat bacul in FINLANDA nu ca mine in Romania inainte de 89,cred ca l-ai luat asa cum acuzi..Altfel sunt nedumeritt, in exprimare,si educatia pe care ai primit-o intr-o tara civilizata.Esti tanar, si trebuie sa te resetezi, esti mai in varsta si-ti plang de mila.Oricum ai multa lipsa de cultura.

   raspunde comentariului
  • baiatule

   24 martie 2017 23:36

   La mizeria care ai scris-o intr-un stat civilizat ai fi tras la raspundere cel putin moral daca nu penal.ar, trebui o lege care sa interzica contraventional, daca chiar penal, asemenea exprimari in media,Ce caracter poti avea, sau pentru cine publici aceste mizeriil.Nu ai nicio mustrare de constiinta,nicio remuscare, morala cand te exprim in felul respetiv.Cum vrei sa schimbam Romania in mai bine cu oameni de teapa ta.Sper ca te vei chimba, spe binele tau si al nostru.A.C.poate sa publice orice se scrie.ie?

   raspunde comentariului
 • dan

  01 februarie 2017 23:36

  hai ma nu fiti rai, probabil soferul a absolvit o facultate in republica Moldova sau in tara, pe laga Baneasa si are compentente! Sic.

  raspunde comentariului
 • lmihai

  01 februarie 2017 7:52

  Da d-le, ne meritam hotii care ne conduc, asta au votat romanii car nu isi doresc ABSOLUT nimic pt. ei si aceasta tara, acestia sunt creatiile Scolii romanesti dupa 27 de ani!

  raspunde comentariului
 • ELICOPTERUL

  01 februarie 2017 7:48

  Dragnea a fugit cu Elicopterul la Targoviste.

  raspunde comentariului
  • niro

   25 martie 2017 0:15

   Dragnea nu a fugit, si este prezent, cel putin in fiecare zi.A compara fuga fostului presedinte comunist cu o eventuala fuga a lui D. este o ineptie.din partea ta.Daca ai deschide ochii bine ,ai sa vezi o multime de alte persoane, care pot fi comparate comportamental cu vechea noomenclatura.Dragnea nu este comunist, nici nomenclaturist, este altceva.Numai dansul poate demonstra ce este, si ce vrea sa fie,

   raspunde comentariului
+