HomeActualitateStatul Islamic are paşaport german

Statul Islamic are paşaport german

Ştiam noi că nemţii sunt un fel de ardeleni de-ai noştri, adică se mişcă mai calculat şi se prind greu, cum se întâmplă prin zona Cotrocenilor. Şeful serviciului intern de informaţii al Germaniei a ajuns, cu informaţii veridice, la concluzia că printre refugiaţi sunt şi mulţi terorişti infiltraţi de ISIS. Chestia asta ni se pare şi nouă incredibilă deoarece ştiam de la Mutter Merkel că nici vorbă de aşa pericol, oamenii aceia fug de război şi vin în Europa ca să pună umărul la redresarea economică a continentului. 

Acuma să nu exagerăm româneşte şi să ne gândim că neamţul care tocmai se dumiri cum vine treaba chiar s-a luminat de tot. Tot domnia sa dă asigurări că respectivii terorişti nu constituie, deocamdată, o ameninţare. Păi da, că au şi oamenii planuri de făcut, logistică de consolidat, doar n-or să se repeadă cu capul înainte ca berbecii, să arunce o nimica toată în aer. Să-i lăsăm puţin să-şi tragă sufletul, să se organizeze şi pe urmă să-i bănuim de intenţii criminale.

Dragi compatrioţi români, e cazul să nu ne mai criticăm Şefii de Servicii cum că ar fi cam incapabili. Ai noştri se dovedesc şefii la meserie pe lângă ai nemţilor şi până acum ar fi fost expulzaţi explozivii infiltraţi, fără multe farafastâcuri corect-politice. Cu asemenea minţi luminate pe post de conductori ai locomotivei Europei ne aşteaptă soarta Babelului din Biblie. Că Domnul nu-i ministrul de Interne din Suedia care l-a căinat la televizor pe refugiatul criminal ce tocmai o ucisese pe femeia venită să-l ajute. Ştim cu toţii din Vechiul Testament cât de incorect-politic este El şi cum ne readuce pe Pământ când mustră părinteşte cu o palmă nivelatoare.

Să sperăm însă că mintea neamţului de pe urmă este măcar tot atât de eficientă cât aceea a românului după ce s-a dat cu capul de tocul uşii. N-am vrea ca în loc de torpile fotbalistice ale teutonilor Mustafi, Khedira, Bellarabi sau Gündoğan să vedem la televizor bombe care să le rupă germanilor păianjenii de pe ochi. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare