HomeActualitate„Stegarul dacic”, transferat cu serviciul la Istanbul!

„Stegarul dacic”, transferat cu serviciul la Istanbul!

După cum probabil ştiţi, cel mai faimos simbol al evenimentelor desfăşurate anul trecut în Piaţa Universităţii, Cezar Avrămuţă, zis „stegarul dacic”, s-a declarat recent extrem de dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile în România. Fiindcă românii nicio revoluţie ca lumea nu ştiu să facă, omul ar vrea, se pare, să urmeze exemplul altui protestatar, Sobaru, dar nu în sensul că se va arunca în cap, ci că va pleca din ţară. „În România nu mai e nimic de făcut! Ponta a bătut palma cu americanii, Crin vegetează şi când se scoală rosteşte vorbe goale interminabile, iar de Băsescu nu se mai aude nimic, habar nu am dacă mai există. Păi, ăsta e dictator, că nici nu ştie lumea de el?”, ar fi declarat Avrămuţă, dornic să lupte cu un tiran adevărat, nu cu falşi tirani, amatori de coabitare.

Prin urmare, este foarte posibil ca „stegarul dacic” să plece urgent la Istanbul, spre a prelua conducerea protestelor de acolo. „Nu mai e rentabil să protestezi la noi, nu te alegi cu nimic. Mai ales că, din câte am auzit eu la Vocea Rusiei, şi pe Dan Voiculescu o să-l lege curând, deci noi, protestatarii din Piaţa Universităţii, cui rămânem? Cine ne mai dă şi nouă de-o ciorbă măcar? Singura soluţie este deci să mergem la Istanbul şi să le arătăm fraierilor ălora cum se dă jos un guvern de boci ca al lui Erdoğan – mai ales că turcii ştiu prea bine ce înseamnă bok, pe limba lor!”, ar fi spus faimosul revoluţionar profesionist, care lucrează deja la câteva lozinci mobilizatoare, precum „Erdoğan şi ai lui să se ducă dracului!”, „Nu mai vrem Ramadan cu guvernul Erdoğan!” şi „Ieşi afară, mustaţă ordinară!”.

Se pare că posibila sosire a lui Cezar Avrămuţă i-ar fi entuziasmat pe tinerii protestatari de la Istanbul, care şi-au comandat deja tricouri pe internet cu „Aut Cezar, aut nihil!” şi îl aşteaptă cu nerăbdare. Chiar şi actorul care-l interpretează pe sultanul Suleyman, prezent la proteste, a declarat că venirea “stegarului dacic” va fi o grea lovitură pentru Erdoğan: „Îmi place de Avrămuţă, e tare-n barbă, o are mai lungă decât a mea! După ce o să-l dea jos pe dictator, o să-i propun să mă înlocuiască în rolul sultanului Suleyman Magnificul, fiindcă în mod clar ar face senzaţie, mai ales când îi călăuzeşte pe ieniceri în luptă, fluturând steagul. Eu niciodată n-am fost bun să flutur steagul ăla, pe când lui i se fâlfâie în mod natural, am văzut la televizor. Sau, dacă n-o să vrea să mă înlocuiască de tot, fiindcă o avea vreun contract ca figurant, cu Antena 3, o să-l rog ca măcar în scenele de sex să mă dubleze, se vede pe el că e mult mai bun ca mine la capitolul ăsta!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare