HomeActualitateStudent buzoian, vizitat de poliție după ce a altoit...

Student buzoian, vizitat de poliție după ce a altoit marijuana pe butași de căpșuni

Un student buzoian, în vârstă de 24 de ani, de la Facultatea de Horticultură a Universității de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost adus în fața autorităților după ce a arătat o încrucișare reușită între două specii de plante, căpșuni și marijuana, la unul dintre seminariile online ale grupei sale de laborator.

Extrem de preocupat, în ultimul an de facultate, de reușita proiectului său, buzoianul spune că nu a consumat niciodată niciun fel de marijuana, dar a fost intrigat de ideea de a crea, pe modelul produselor din tutun aromat, câteva sortimente de marijuana cu arome de căpșuni, cireșe, banane, corcodușe, mărar și pătrunjel. Profesorul a fost foarte surprins, așa că s-a prezentat imediat în biroul decanului facultății și, având în vedere situația, au decis împreună să alerteze autorităților, pentru a nu pune în pericol imaginea instutuției.

Poliția s-a prezentat la domiciliul studentului, situat în comuna Rușețu, județul Buzău, ridicând peste o duzină de ghivece cu plante de marijuana altoite pe butași de căpșuni și aplicând o amendă contravențională făptuitorul. Buzoianul este decis, însă, să-și continue cerctările, urmând să încerce altoirea gardului viu din vecinătatea casei cu arbuști de coca d proveniență sud – americană.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare