Stupoare în Bărăgan: Ţiriac a făcut atac de card la Fetești!

de Eugen Cismasu , 26 august 2020

Sute de pensionari şi de bugetari din municipiul ialomițean Fetești au protestat aseară, pe reţelele de socializare sau intrând în direct la televiziunile locale, împotriva lejerităţii cu care miliardarul Ion Ţiriac şi-a permis un atac de card asupra bancomatelor feteștene.

Aflat în orașul din Bărăgan pentru a-şi completa colecţia de maşini de epocă cu o ambulanţă TV, fabricaţie 1974, plus alte două utilitare similare de fabricaţie comunistă – un microbuz propulsat cu gaz metan şi o dubă cu tren de rulare pe cale ferată de la Miliţia de Frontieră – Ţiriac s-a văzut nevoit, pentru a plăti cash proprietarului, să dea cu cardul pe la toate bancomatele din oraş, tranzacţia parafându-se după ora 18, adică după închiderea unităţilor bancare.

Operaţiunea s-a lăsat practic cu golirea ATM-urilor din Fetești, preţul vehiculelor de epocă fiind unul considerabil.

Cum, la aceeaşi oră, sute de bugetari şi de pensionari, care îşi încasaseră salariile şi pensiile, aşteptând să retragă banii de la bancomate, au rămas cu buza umflată, păgubiţii s-au organizat şi au format cordoane de protecţie în faţa singurului ATM rămas neprădat cu cardul de Ţiriac, şi vorbim aici de bancomatul sucursalei C.E.C Bank, de pe strada Ardealului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  05 septembrie 2020 16:26

  FOSTUL MEU TATA NEAGU MIHAI , S-A NASCUT LA DATA DE 23 NOIEMBRIE 1924 IN CERNAUTI , IAR DIN ANUL 1936 ERA IN BUCURESTI , IAR LA VARSTA DE 11 ANI , VINDEA SAPUN IN PIATA OBOR DIN BUCURESTI . M-AM UITAT PE FILME VECHI DIN ANUL 1930 , DIN BUCURESTI , SI MI-AM DAT SEAMA , CA IN PERIOADA INTERBELICA , ERA MAI MULTA DEMOCRATIE , ERAU VANZATORI AMBULANTI , DE LAPTE ACRU , VANZATORI AMBULANTI DE BRAGA , VANZATORI AMBULANTI DE STRUGURI , VANZATORI AMBULANTI DE INCALTAMINTE VECHE DIN PIELE , VANZATORI AMBULANTI DE MATURI DIN NUIELE , VANZATORI AMBULANTI DE PASARI , CU TRECEREA ANILOR , VIATA S-A DIVERSIFICAT , IAR MESERIILE AMBULANTE NU MAI EXISTA , AM INCEPUT SA AVEM ALTE MOFTURI , ALTE PRETENTII , INCAT PENTRU A CREEA O MESERIE , COSTA SCUMP , TREBUIE SPATIU COMERCIAL , TREBUIESC CUMPARATORI , IAR CUM CUMPARATORI CAM NU PREA EXISTA , AFACERILE SUNT CAM IMPAS , AFACERILE SUNT PE NON PROFIT , PE INCHIDEREA PRAVALIILOR . SI REZISTA PRAVALIILE CARE SUNT LA NIVEL MONDIAL , DAR O PRAVALIE LA NIVEL MONDIAL NU INSEAMNA NUMAI LUX , ARE PRAVALII UNDE NU EXISTA LUX , DAR ARE MULTI CUMPARATORI , CEEA CE CUMPARATORII SUNT CEI CE SUSTIN FIRMA SA FUNCTIONEZE , NUMAI CA SUNT LA PRETURI MAI MICI , DAR AU MULTI CUMPARATORI .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  26 august 2020 21:14

  A NU SE CALATORI PE TRASEUL VALEA REA , VARFUL MOLDOVEANU , DEOARECE , ESTE UN TRASEU , EXTREM DE PERICULOS , CHIAR SI PENTRU ALPINISTI , EXISTA UN FILM , DE 50 DE MINUTE . PE TRASEUL , VALEA REA , VARFUL MOLDOVEANU , CARAREA ESTE FOARTE INGUSTA , ALATURI ESTE PRAPASTIE SI INCLINATIA PANTEI ESTE DE 45 DE GRADE , IAR CEI CE AU CALATORIT PE ACEL TRASEU , SI-AU PUS VIETILE IN PERICOL , SI SUNT SUPRAOAMENI . ATENTIE , SE POATE FACE INFARCT , CHIAR LA VIZIONAREA FILMULUI , DEOARECE , DA PALPITATII DE LA DRUMUL EXTREM DE PERICULOS , CALATORIT CU PICIOARELE DE CATRE EXCURSIONISTI , PANA SUS , LA VARFUL , MOLDOVEANUL , DIN MUNTII FAGARASI .

  raspunde comentariului
 • TACHE , IANCHE SI CADAR CU CLATITA PE GURA , NEAGU MIRCEA

  26 august 2020 20:32

  ESTE UN FAPT BUN CA SE DESCHID IN INTERIOR , SI MESELE LA RESTAURANTELE SI CA SE DESCHID SI TEATRELE . DUPA PAREREA MEA , TACHE , IANCHE SI CADAR , V-OR MANCA LA RESTAURANTE CLATITE IN FARFURII , CU CLATITELE PE GURA ,DEOARECE ESTE MAI BINE DECAT CU MASCA PE FATZA LA RESTAURANT , MAI BINE CU CLATITA PE GURA !

  raspunde comentariului
+