HomeActualitateSUA trimite armata în Sibiu pentru reinstaurarea păcii în...

SUA trimite armata în Sibiu pentru reinstaurarea păcii în monarhia romă

Barack Obama a declarat în cadrul unei conferințe că este îngrijorat de tensiunea acumulată între grupările de romi din România și va masa mai multe trupe în preajma Sibiului, trei portavioane pe râul Cibin și o bază de 15.000 de soldați în satul Poplaca, situat la un kilometru de oraș.

„Situația din Siria este o joacă de copii pe lângă ce am văzut că-i în România, mai ales în Sibiu. Din surse sigure am aflat că se pune la cale o revoluție împotriva monarhilor Cioabă. Am citit pe Wikileaks că unul dintre frații-regi pune la cale un complot împotriva celuilalt frate-rege, împreună cu romii care doresc instaurarea unui sistem de dictatură național-comunisto-fascisto-țigănească, în spatele acestor mișcări fiind un oltean poreclit Herr Bulibașăn. America nu va sta cu mâinile în șold!”, a declarat Barack Obama.

Întrebați de toate aceste declarații, frații Cioabă au declarat că nu știu nimic și e posibil ca Barack Obama să se-nșele pentru că ei nu cunosc pe nimeni cu numele de „Uichilics”, dar dacă vin soldați americani o să-i aștepte cu brațele deschise  și-o să taie câțiva purcei pentru ei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare