HomeActualitateSubiectele pentru Bacalaureatul 2013

Subiectele pentru Bacalaureatul 2013

Pe surse am reușit să aflăm subiectele pentru Bacalaureatul 2013, după ce Androneasca va termina reforma intitulată „Bacu’ care este pentru tonți”.

În cadrul examenelor orale, 9 puncte din 10 vor fi distribuite în funcție de calitatea ținutei și nivelul de hipstereală a elevului. Examenul maturității trebuie să departajeze elevii care știu limbi străine precum Bershka, Zara, H&M, clubbing și Inna de cei care știu doar de SH și job. Prin probele orale se dorește aflarea nivelului de cunoștințe acumulate la shopping de elevii români.

Pentru a nu mai chinui tinerii cu trei subiecte la proba scrisă, Androneasca propune o singură întrebare de materie, motivația fiind faptul că elevul va termina în 5 minute și va lăsa loc pentru un altul. E măsură de criză, astfel încât toți elevii dintr-un județ vor da examenul într-o singură școală, așteptând la rând eliberarea unui loc într-o bancă. De asemenea, se vor scoate camerele de filmat și se vor monta plasme, pe care vor rula piese moderne pentru relaxarea totală a creierului.

Subiectele propuse de Ministerul Educației sunt următoarele:

– Lb. și lit. română – „Răspunde cu DA sau NU la următoarea întrebare: Mihai Eminescu a fost un poet foarte mișto, care în timpul liber nu juca fotbal. Scrie pe foaia de examen dintre mâinile tale titlul a două poezii, nu neapărat compuse de Eminescu.

– Matematică – „Care este răspunsul la ghicitoarea spusă de Busuioc la știrile matinale Pro TV din dimineața aceasta dacă răspunsul este mereu 2?”

 – Geografie – „Dacă mergi la mare distanță de munte în ce oraș ai putea să ajungi? Desenează pe foaie o linie care să arate traseul de la punctul A la punctul B.”

 – Istorie – „Spune numele unui singur domnitor care a mai condus vreo țară românească între domniile lui Decebal și Alexandru Ioan Cuza. Măcar inițiala prenumelui.”

 – Biologie – „Ce sex ai?”

 – Fizică – „Dacă-mi dau cu un cuțit în mână, mă taie pe mine?”

 – Chimie – „Cine a scris Tabelul lui Mendeleev?”

– Logică – „Are logică să-ți faci griji pentru acest examen când poți să faci biștari și fără bătaia asta de cap numită școală?”

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare