Supraofertă electorală: PSD oferă alegătorilor săi un minunat sejur în Venezuela!

de Spartakus , 16 mai 2016
Cadrul din filmul documentar ”Am văzut și venezueleni fericiți”

Pentru că anul ăsta nu s-au făcut nici uleiul, nici zahărul, iar gălețile au crescut, din cauza secetei de la buget, doar până la 5 litri, nu până la 10 litri, ca de obicei, PSD, cel mai mare partid al țării, s-a decis să ofere fanilor săi altfel de pomeni electorale: minunate sejururi în străinătate. Inițial, s-a vehiculat ideea unor excursii de șase zile cu cazare și masă inclusă în Coreea de Nord, dar a trebuit să se renunțe la idee, întrucât alegătorii pesediști ar fi fost cazați pe la casele oamenilor muncii nord-coreeni, iar masa ar fi fost chiar ei, întrucât localnicii n-au mai mâncat carne din secolul trecut.

Așa că s-a optat pentru o altă variantă care să le amintească votanților pesediști, mari nostalgici ai Epocii de Aur, de cum era viața pe timpul lui Nicolae Ceaușescu: Venezuela. ”Vom organiza excursii în Venezuela cu durata de până la o săptămână, deși știm că, la cât sunt de nostalgici după binefacerile comunismului, există riscul ca multor alegători să le placă atât de mult încât să-și dorească să nu mai revină la iadul capitalist din România. Dar ne asumăm acest risc, la o adică simpatizanții noștri ne pot vota și de la ambasada României din Caracas. Turiștii vor avea prilejul să retrăiască neuitatele amintiri ale tinereții, să stea la cozi kilometrice, să se bată pentru un carton cu ouă, să se scoale dimineața la ora 4 și să se pună la coadă în fața hotelului, așteptând iaurtul și laptele. De asemenea, pentru a se relaxa, vor avea la dispoziție doar două ore de televizor și, pentru a fi stimulați să facă mișcare, li se va întrerupe și alimentarea cu căldură în camerele de hotel. La cerere, se va face traducerea la căști a cântecelor patriotice, revoluționare, difuzate de Radio Caracas”, au precizat surse din PSD.

Cum în Venezuela nu se mai găsește nici măcar hârtie igienică, turiștii vor avea prilejul să trăiască senzații tari ștergându-se cu ziare locale, dar numai cu rubrica de mică publicitate, pentru a nu întina nobilele idealuri ale socialismului, proslăvite în celelalte pagini. Criticați că vor să aducă România în sapă de lemn, după modelul venezuelean, liderii PSD au ripostat: ”Noi admirăm mult naționalizările făcute de Hugo Chavez în Venezuela și chiar ne gândim să schimbăm denumirea orașului Caracal în Caracas, când om veni iar la putere, dar stați liniștiți, că n-o să ajungem niciodată în criză. N-o să ajungem niciodată să nu mai avem hârtie igienică și chiar dacă se va întâmpla așa ceva, nu e o problemă, întrucât noi, cei din PSD, am făcut votanților noștri fideli atâtea  promisiuni electorale în pliante, fluturași și afișe, că ne putem șterge cu ele la cur toată viața”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Nick29

    17 mai 2016 13:29

    Vor PSD ? Vor PNL ? Vor UNPR ? Vor ALDE? Vor PMP ? Vor PNTCD ? Vor .............????? In Venezuela cu ei !Vor avea din plin !

    raspunde comentariului
+