Sute de pesediști au venit la Romexpo, convinși că e Vanghelionul!

de Academia Cațavencu , 02 februarie 2015
Sute de pesediști au venit la Romexpo, convinși că e Vanghelionul!

Întrunirea organizată ieri, la Romexpo, de Mircea Geoană și Marian Vanghelie a avut un succes extraordinar, imensa sală cu cupolă dovedindu-se neîncăpătoare pentru sutele de pesediști prezenți. Se pare însă că reușita acțiunii nu s-a datorat doar charismei extraordinare a celor doi ex-lideri PSD, ci faptului că participanții au crezut că, de fapt, e Vanghelionul.

”Când am auzit că domnul Vanghelie convoacă o reuniune la Romexpo, am fost sigură că vrea să ne facă o surpriză și să organizeze Vanghelionul. E drept că suntem pe 1 februarie, dar mi-am zis: ce vrei, dragă, dacă acum o fi făcut omul rost de bani?”, a precizat o invitată.

Doi pensionari, soț și soție, s-au declarat foarte dezamăgiți că nu i-a servit nimeni: ”Erau acolo o grămadă de oameni la costum, despre care noi am zis că sunt chelneri, pentru că toți cam aveau mutre de chelneri, dar nici unul n-a venit să ne servească. Am stat ce am stat, vreo două ore, și când am văzut că n-aduc nici măcar antreurile, am plecat, doar nu era să facem scandal, noi suntem oameni politicoși, locuim în sectorul 5, în Zăbrăuți”. Într-adevăr, după cum se poate observa și în filmările difuzate de televiziuni, mulți invitați au părăsit sala înainte de sfârșitul discursurilor, motivând că sunt dezamăgiți și că la Vanghelion altă dată se mânca mai bine.

Deși reuniunea a fost apreciată ca un succes, a existat totuși și un moment tensionat: atunci când unul dintre invitați, plictisit să mai aștepte, a vrut să desfacă o sticlă de șampanie pe care o adusese de acasă, Mircea Geoană s-a enervat îngrozitor și a amenințat petrecărețul că-l evacuează din sală: ”Dacă nu vă potoliți acolo, în sală, cu băutura, îl pun pe Marian să vă dea afară. Șampania nu se bea acum, ci mâine dimineață, la prima oră, să fim siguri că nu mai intervine ceva neprevăzut”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+