Sute de romi din Paris, indignați că nu i-a luat nimeni paltonul lui Iohannis

de Spartakus , 11 februarie 2015
Sute de romi din Paris, indignați că nu i-a luat nimeni paltonul lui Iohannis

Incidentul petrecut ieri, pe un aeroport din Paris, când nimeni din suita oficială nu a catadicsit să-i ia paltonul președintelui României a declanșat vii discuții în presa autohtonă și în cea internațională. Mulți au fost de părere că totul nu a fost decât o înscenare mârșavă a serviciilor de securitate franceze, care au mizat la casele de pariuri din Hexagon, pe o cotă de 1 la 1000, că vor reuși să-l facă pe imperturbabilul Iohannis să se enerveze.

Deși nu e clar că acesta a fost motivul pentru gazdele nu s-au obosit să-i țină paltonul primului sas al țării, nefericitul incident chiar s-a întâmplat, umplând de indignare milioane de români. Dintre ei, cei mai indignați se pare că au fost chiar romii de origine română care au un vad foarte bun în zona aeroportului și au fost martori la neplăcuta întâmplare.

”Nu să face așa ceva, frățâoare, păi ăla era palton să nu-l iei? Dacă ieream noi acolo, nici nu apuca să să dezbrace barosanu dă Iohannis, că-l dezbrăcam noi și-i ziceam că-i ținem noi paltonu. Până se suia el în mașină, paltonul era și vândut în talcioc la Montmartre”, a declarat Nixon Sentiment, iar partenerul lui de afaceri, Jenel Căldăraru, care tocmai se pregătea să plece într-un team-building cu cei 17 puradei în metroul parizian, l-a completat:

”Îl rugăm pă domnu președinte, când mai vine în Franța, să ne zică din vreme, venim noi să-l întâmpinăm: eu o să-i iau pălăria, că uite, acu vine primăvara, e ploaie, e vânt, e toate, ai nevoie de o pălărie, nevastă-mea o să-i țină paltonul, iar văru-meu Jean o să-i ia mașina, că de ăia 300 de euro cât ne dau francejii ne-ajunge să-i băgăm și motorină până acasă la noi, la Strehaia”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Clarissa Ferenczi

  14 februarie 2015 11:43

  httpswww.youtube.comwatch?v=NQ8QYETl1ecNoi, care noi?

  raspunde comentariului
 • Catavencu

  11 februarie 2015 19:33

  Asta da perdaf pentru francezi! Acuma insa, mai poa'sa fie o cauza neexplorata de articol poate ca nu-s destui romani de astia in Franta fraticule! Ia dati voi sfoara-n tara si reglati problema.

  raspunde comentariului
 • stroe vasilica

  11 februarie 2015 14:02

  SUNTETI GENIALI!!! VA UREZ SUCCES IN CONTINUARE!!!

  raspunde comentariului
+