HomeActualitateTaberele care îți descoperă valoarea și te teleportează pe...

Taberele care îți descoperă valoarea și te teleportează pe tărâmuri de poveste

Îmbinam utilul cu plăcutul, asta ne face diferiți! Și nu e rău deloc, nu-i așa? Nu ne încadram în tipare fixe, ne place să fim spontani și să îi surprindem plăcut pe tinerii noștri prieteni. Plăcerea de a lucra cu copiii și bucuria de a contribui la viitorul lor se resimte în fiecare tabără pe care o organizăm. 

Ajunse la a 6a ediţie, Taberele Coolturale BookLand reprezintă un proiect care s-a diferențiat de restul taberelor pentru simplul motiv că echipa organizatoare și-a propus de la bun început un concept care să se apropie de ‚tabăra ideală’ la care visa în copilărie. Acea tabără în care te distrezi din plin, îți faci super prieteni dar și înveți lucruri extraordinare. Nu degeaba motto-ul BookLand este „Cel mai inteligent mod de a te distra!” 

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani (fără părinți, sorry J), abordând o conduită educațional – motivațional – inspiraţională în stil “open mind”.

Copilului tău ce activități îi plac? Ai vrea să descopere și pasiuni noi? 

Proiectul cooltural invită copiii la o provocare sub forma unui mix de cultură, distracție și acumulare cognitivă. Timpul este alocat workshop-urilor de literatură, teatru, muzică, dans, psihologie practică, atreprenoriat, oratorie, dar și sesiunilor de călărie, înot, fotbal, tiroliană, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke și disco.  

Un program antrenant și captivant care îl face să uite de gadget-uri

Creăm cadrul în care copiii întâlnesc oameni valoroși, lăsându-se îndrumați de aceștia într-un spirit ludic, dar eficient. Cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, trainerilor și antreprenorilor – cu care BookLand colaborează în cadrul Conferințelor BookLand Evolution – tinerii primesc suficientă inspirație pentru a-și descoperi înclinațiile. Astfel nu au timp să se plictisească și nu mai simt impulsul de a reveni la gadgeturile preferate. Varietatea și multitudinea de stimulente (inclusiv activitățile sportive zilnice – echitație, pescuit, drumeții și excursii pentru vizitarea unor obiective turistice, sporturi în aer liber, foc de tabără) îi vor ține mereu în priză, așa cum sunt obișnuiți, doar că ancorați în lumea reală, nu cea virtuală. 

Îi dă mai multă încredere în forțele proprii

Datorită programului de educație alternativă în scopul dezvoltării personale și stimulării gândirii în mijlocul naturii, din taberele coolturale tinerii pleacă mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili și mai comunicativi. 

Având 3 destinații externe – comitatul Galway (Irlanda), Stockholm (Suedia) și Reykjavik (Islanda) – și 2 interne –Valea Lotrului și Delta Dunării (Gura Portiței) – taberele din acest an au o agendă plină de activități interesante.  

Celor interesați să primească mai multe detalii, Asociația BookLand le stă la dispoziţie pe tabara@book-land.ro sau www.book-land.ro/tabara.

Despre BookLand: a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând timp de trei ani peste 40 oraşe. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturală BookLand au devenit extensii naturale ale brandului iar seria de Conferințe BookLand Evolution alături de platforma www.inPractică.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare