Tarom introduce avioanele Eco, cu un singur motor, care înjumătățesc atât cheltuielile de transport cât și noxele!

de Eugen Cismasu , 28 februarie 2021

Ca urmare a reducerilor masive, devenite obligatorii la toate capitolele de când guvernarea de dreapta a închis robinetul risipei banilor publici, compania Tarom a decis să evite înjumătățirea propriului personal, decizând în schimb să introducă avioane Boeing monomotor pentru zborurile din Europa, pentru a înjumătăți în acest fel cheltuielile.

Abili, băieții de P.R ai companiei aeronautice din România și-au mascat resorturile deciziei sub forma unei noi strategii ecologice de funcționare, în trend cu normativele europene progresiste.

Tarom a anunțat astfel că toate zborurile sale din Europa vor fi deservite de Boeinguri ecologice, supranumite „737-800 Eco”, de două ori mai eficiente din punct de vedere energetic, datorită faptului că are cu 50% mai puține motoare decât o aeronavă obișnuită. În plus, față de emisiile reduse de carbon, aeronavele „737-800 Eco” vor oferi și o călătorie mult mai liniștită pentru pasagerii așezați pe rândurile din dreapta avionului.

După un scurt zbor de testare în jurul Bucureștiului și un spectacol de artificii interesant, suntem mândri să anunțăm noul Boeing 737-800 Eco!”, a anunțat purtătorul de cuvânt al companiei, cel care, referitor la cel mai recent incident aviatic care a făcut senzație pe rețelele de socializare, adică aeronava filmată zburând cu un motor incendiat, sublinia un nou avantaj al strategiei proprii: ”siguranța pasagerilor este, pentru noi, o prioritate absolută atunci când ne alegem aeronavele. Vă dați seama, cu un motor mai puțin, vom înjumătăți și riscurile ca motoarele avioanelor nostre să poată exploda”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+