HomeActualitateTaximetrist ilfovean, disprețuit de colegi pentru că e decent

Taximetrist ilfovean, disprețuit de colegi pentru că e decent

Adrian Stănilă este pe cale să-și piardă colaborarea cu o firmă de taximetrie din Ilfov din cauza ostilității colegilor săi. În ultima lună și-a găsit mașina zgâriată, i s-au furat oglinzile și dispeceratul se preface că nu are comenzi pentru el. Explicația? E prea decent pentru firma respectivă.

Marin Buzilă, unul dintre colegii săi și adversar înverșunat, declară că „așa nu se mai poate, domle. La început i-am zis să-și pună și el plăcuță din aia la parbriz, să știe lumea cine e. Eu am cu „UE. Marin”, altu`  are cu „Șofer VIP”, toată lumea are câte ceva, că așa e frumos. El n-a vrut, a zis că-i țigănie. Când a venit la noi i-am dat un set de cruculiuțe de agățat pe geam, nici p-alea n-a vrut să le lipească. A refuzat și maimuța, deși ne-am oferit cu dragă inimă să-i facem noi montajul. Vă dați seama?! Ăsta ia pe cursă cât face!”.

Dar cel mai tare îi doare pe taximetriștii ilfoveni că Adrian ascultă o muzică foarte enervantă, care, zic ei, riscă să strice clientela. „Noi aicea avem anumite standarde, nu ne jucăm. Când luăm clientu` ne băgăm imediat scobitoarea în gură, ca să vadă că suntem profi. Apoi pornim maneaua, să se simtă omul bine. Avem tricouri cu sclipici, lanț de aur la gât, unghie mare la degetul mic, ne dăm cu parfum original din Obor. Suntem profi, cum am zis. Ăsta, Adrian, e pe invers. Se îmbracă la țol, vine cu cămașa călcată, am auzit că merge și la manichiură! Da`ce e cu adevărat nașpa e că pune o muzică de să-ți bați femeia, frate. Ceva, nu știu cum îi zice, că n-am auzit de trupa aia, Mozar sau așa ceva. Numai scârțâieli, nimic cu gura. Păi cum plm să-i placă lu`  client să meargă la destinație pă Aine Clain Namuzic, sau ce cântă Mozar ăsta? ”

exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare