Teroriștii arabi: ”Nu mai atacăm Europa cu arme chimice, ne înarmăm cu brânză românească!”

de Spartakus , 15 martie 2016
Teroriștii arabi: ”Nu mai atacăm Europa cu arme chimice, ne înarmăm cu brânză românească!”

Vestea că un bebeluș român din Florența s-ar fi îmbolnăvit de sindrom hemolitic-uremic după ce părinții i-ar fi dat să consume brânză Brădet a făcut rapid înconjurul planetei, spre entuziasmul formatorilor de opinie care s-au bucurat de parcă le-ar fi fătat capra, în loc să se întristeze că un alt copil a ajuns la spital. Deocamdată, nu se știe cu certitudine dacă brânza românească e sau nu vinovată, dar evident că italienii nu au niciun interes să dea vina pe brânza lor, că ar însemna să distrugă o industrie de miliarde, așa că mai bine dau vina pe brânza românească – oricum Europa s-a obișnuit deja ca românii să fie vinovați din start pentru tot ce se întâmplă rău în galaxie.

Printre cei care s-au arătat interesați de problemă, dar într-un sens mai morbid chiar decât formatorii de opinie sadici de pe net se numără, se pare, și teroriștii arabi. Potrivit unor informații neconfirmate, primite de la spionii CIA și Mossad din zonă, liderii ISIS și-ar fi frecat mâinile de bucurie auzind despre grozăviile puse în cârca brânzei românești:

”Nici nu mai e cazul să fabricăm arme chimice, o să importăm noi toată brânza din România și pe urmă terorizăm Europa cu ea. Îi amenințăm pe europeni că, dacă nu fac moschei pe fiecare stradă, umplem supermarketurile cu brânză românească. N-ați văzut că toți cred că brânza românească e cel mai nociv produs cu putință? O să fie suficient să dăm un telefon de amenințare spunând că la nu știu ce supermarket se află brânză românească în ambalaj de brânză franțuzească și nici dracu nu mai cumpără de la ei! Le terminăm economia, mama lor de ghiauri! Vallahu ahbar!”, ar fi declarat un fundamentalist.

 

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • aura

  16 martie 2016 10:28

  dar tin sa va mai spun ceva in Franta avem produse pe dosul carora este iscalit creatorul SICTIR in magazinele turcesti gasesti '''halva de mac'''... esenta scoasa este vinduta separat in pachetele de culoare alba si cu preturi ridicate...! iar tiganii sint in plinaafacere cu aceste practici... !iar romani de ai nostrii creind societati in occident le au numit - printre altele ZALANDO...!atunci dragii mei CATAVENCI... daca asta nu este bataie de joc la adresa popoarelor atunci CE MAI ESTE????????????????

  raspunde comentariului
 • aura

  16 martie 2016 10:24

  ridem ridem, dar scroafa i moarta n cotez... in Franta eu am descoperit ca drojdia pentru facut piine este romaneasca de 26 de ani, cind nu se vorbea inca de mondializarea asta alimentara....pe pachetelul de drojdie scrie - din intimplare, nu au modificat ambalajul ca isi spun ei ca consumatorii nu citesc toti si poate chiar nici nu ar intelege ca doar scrie codificat in asa fel incit sa nu se priceapa de toti '''oamenii lui Dumnezeu'''...mai oameni buni... noi am fost in embargou cu mult inainte ca NATO sa ne ia CLAUZA NATIUNII CELEI MAI FAVORIZATE... Europa ne a embargouizat si ne accepta in negotul mondial numai un praf de pe toba, dar bineinteles si carnea cu care se desfatau timp in care romanii crapau dupa mincare... nu a fost rau ca am sters datoria tarii la 1989 dar la ce a folosit daca tot NU S A STIUT???? caci cei ce stiau au omorit pe autorul economului... si au dat drumul hemoragiei TICALOSIEI... si ne gasim pe fluviul cel mai linistit al coruptiei de atunci...!

  raspunde comentariului
+