HomeActualitateTitus Corlățean, achitat de senatorii juriști! Motivul: la coadă...

Titus Corlățean, achitat de senatorii juriști! Motivul: la coadă la votare în diaspora erau securiștii lui Coldea

Senatorii juriști, adică membri în comisia juridică a Camerei Derutaților, au votat împotriva cererii de începere a urmării penale împotriva lui Titus Corlățean.

Nu vreau să trecem mai departe până n-o lămurim p-asta cu senatorii/deputații juriști, așa cum îi numesc fătucile cu microfon. Invocați de niște reporteri cu IQ-ul sub maimuță, juriștii ăia de la cameră sunt niște sfertodocți care au terminat liceul la Lehliu cu un singur caiet și au făcut juridica pe scurt, la Facultatea la Distanță de la Dâlga. Știu eu unul la senat, senator jurist cum ar veni, care provine din portar la Bancpost, trecut prin funcția de primar de sat, cultivator de pepeni, pesedist cu limbă moale și transformat în senator jurist contra cost. Având în vedere că și calul lui Caligula a fost senator, de ce n-ar fi și un porc de baltă în aceeași funcție, mai ales că are și școala vieții la bază, nu?

Să revenim. Deci, Titus Corlățean, acest anus contra naturi propulsat de PSD până în funcția de ministru de externe, a fost investigat de DNA pentru că ar fi blocat votul românașilor diasporeni prin permutarea secțiilor de votare din străinătate și crearea de cozi mai ceva ca alea de la hârtie igienică de pe vremea lui Ceașcă. Cererea de începere a urmăririi penale a aterizat pe masa senatorilor juriști pe care i-am descris sumar mai sus. Chemat la audieri, senatorul Titus i-a convins pe oamenii cu mintea odihnită din comisie cum devine cazul cu votul pro Iohannis dat de căpșunari. Ieșit de la judecata colegilor de turmă Corlățean a declarat:

„Am explicat colegilor, cu argumente, că suspiciunile DNA nu sunt întemeiate. Dincolo de faptul că mi se pare de porc ca noi, rezerviștii, să ne anchetăm între noi, am arătat că la secțiile de votare din diaspora nu făceau coadă la vot cetățenii, ci băieții domnului Coldea. Erau pifani de la Băneasa, că li se vedeau galenele și microfoanele. Și erau atât de neinstruiți că atunci când ajungeau la ușă se retrăgeau din câmpul tactic al votării și luau coada de la capăt. Așa că le-am închis secția în nas, futu-i în gură de maieuți complexați. Cum dracu au trecut ăștia la examenul de diversiune?”.

Dacă și turma, adică plenul, va vota ca și bovinele din comisie patrupedul Titus nu va putea fi anchetat de DNA. Dar nu-i nimic, găsesc băieții noștri de la anticorupție vreo trecere pe roșu, ceva și tot îl înfundă pe nenorocit. Hai, că se poate!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare