HomeActualitateTop 10 feluri în care îți poți speria de...

Top 10 feluri în care îți poți speria de moarte jumătatea, de Halloween

N-o fi Halloweenul chiar 1 aprilie, dar totuşi parcă de la atâţia monştri, moroi ori zombi ai vrea să-ţi bagi şi tu puţin în sperieţi consortul ori consoarta. Iată o listă creativă cu cinci modalităţi – şi pentru fetiţe şi pentru băieţei, prin care ai putea face asta.

Cum s-o bagi în sperieţi

1. Eşti atât de sărac încât nu-ţi permiţi să-ţi cumperi nici măcar o şaormă pe voucher? Nu-i nimic, pentru farsa asta n-ai nevoie decât de costumul lui Adam şi de nişte ketchup. Deci, costumează-te (sau, mai corect spus, de-costumează-te), iar atunci când iubita sună la uşă, ieşi în prag gol, mânjit cu roşu peste tot, horcăind şi ţinându-te cu mâinile de piept. Dacă ştii că fata e cardiacă, fă dinainte o rezervare la Salvare.

2. Convinge-o să vă uitaţi împreună la un film horror cu lumina stinsă. Nu contează care, că şi aşa sunt toate la fel. Roag-o să facă nişte pop-corn la microunde, iar atunci când se întoarce, vorbeşte-i cu o voce lugubră şi cu privirea pierdută în gol: „M-am întors printre cei vii. Vreau sângeee!”. Dacă nu te crede, repede-te puţin cu dinţii în gâtul ei, ca să fii mai credibil!

3. Aşteapt-o acasă îmbrăcat până la brâu în haine de clovn sângeros, iar de la brâu în jos în costumul lui Adam și ai grijă să ai alături de tine și o blondă focoasă îmbrăcată în Catwoman. Notă: ideal ar fi ca înainte să o rogi pe felina aia blondă să-ţi dea ţie măcar patru dintre vieţile ei.

4. Costumează-te în vampir şi spune-i, pe un ton cât se poate de serios, că nu mai puteţi fi împreună, întrucât te-ai îndrăgostit lulea de o tipă cu sânge albastru şi cavou de familie la Bellu.

5. Spune-i că-ţi pare că arată ca un parizer Cris-Tim în costumul nounouţ pe care şi l-a luat pentru petrecerea de Halloween. Şi la acest punct e necesară rezervarea prealabilă la 112, dar nu pentru ea, ci pentru tine!

Cum să-l bagi în sperieţi

1. Aşteaptă-l acasă îmbrăcată într-o barză. Dacă te întreabă ce te-a apucat, îi spui că veţi avea un bebeluş. Efectul este garantat mai ales dacă partenerul e căsătorit, dar nu cu tine!

2. Ia-l pe prietenul lui cel mai bun, îmbracă-l în Dracula, iar tu costumează-te în Morticia Addams şi aşteptaţi-l, îmbrăţişaţi, acasă. Singurul regret pe care l-ai putea avea ar fi că nu vei şti niciodată dacă s-a speriat mai mult de costume sau de faptul că v-a prins împreună.

3. Dă-i un SMS şi transmite-i că-l aştepţi acasă cu o cină romantică de Halloween, dar cheamă-i şi pe părinţii tăi şi spune-le că iubitul te-a lăsat gravidă, dar nu vrea să te ia de nevastă. Tatăl tău nici nu trebuie să se costumeze în vreun fel, sigur va avea o privire de speriat!

4. Spune-i că ţi-ai tras o frizură nouă, special de Halloween, dar pune-ţi o perucă să pară că eşti cheală. Dacă-ţi spune că eşti atât de strălucitoare încât nici nu se poate uita la capul tău în lumina becului înseamnă că ţi-ai găsit sufletul-pereche!

5. Dacă el voia să meargă la party îmbrăcat în Dracula, cumpără-ţi un costum din piele cu ţinte şi spune-i că petrecerea respectivă s-a contramandat, în schimb eşti invitată de o colegă de serviciu la un Halloween pentru gay, lesbiene şi sado-masochişti.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare