HomeActualitateTop 10 legende despre Comisarul Berbeceanu, care au semănat...

Top 10 legende despre Comisarul Berbeceanu, care au semănat panică printre băieții deștepți din PNL!

Celebru pentru cazul său în care, luptând de unul singur împotriva sistemului, a reușit să fie achitat într-un dosar în care era și parte vătămată și inculpat, numirea lui Traian Berbeceanu în postul de șef de cabinet al Ministrului de Interne a epuizat, anul trecut, stocurile de bilete ale companiilor aeriene către Costa Rica și Madagascar în doar câteva zeci de minute.

La câteva luni de la momentul în care a creat panică printre ”pătații” din Justiție și Interne, prin instalarea lui pe post anunțată a coincide cu un restart al sistemului, fostul șef al BCCO Alba a semnat, zilele trecute, o adeziune la PNL, în perspectiva prognozată de a face puțină ordine și printre grupurile de interese și grupările de criminalitate organizată ce au început să-și facă de cap prin partid pe modelul PDSR – PSD.

În acest context, 10 sunt legendele de notorietate care circulă în PNL pe seama Comisarului Traian Berbeceanu, și care i-au băgat în febre, ”frezoane” și transpirații pe băieții deștepți ai partidului, din pricina vehiculatei numiri a onorabilului în fruntea brigăzii interne de control al integrității:

 

1. Când Berbeceanu era un elev sârguincios, de clasa a V-a, profa de română a dat întregii clase o lucrare de control cu tema ”Ce este curajul?”. Micul Trăienel a fost singurul care a luat nota 10, iar asta pentru că a dat foia goală, doar cu semnătura lui pe ea.

2. În calendarul lui Berbeceanu de pe birou, după 31 martie urmează direct 2 Aprilie. Nimeni nu îl poate păcăli pe Traian Berbeceanu!

3. Laptopul lui Berbeceanu nu are butonul de „backspace”. Bineînțeles, pentru că Berbeceanu nu face niciodată greșeli.

4. Traian Berbeceanu nu a apelat niciodată vreun număr în mod eronat. În toate cazurile apelații au răspuns la telefonul nepotrivit.

5. Nimic nu îi este imposibil lui Berbeceanu! El poate culege piersici dintr-un păr și dintr-un prun, și poate face din ele cea mai bună limonadă care a existat vreodată!

6. Berbeceanu nu poartă niciodată ceas. El decide întotdeauna ce oră este! La fel, când Berbeceanu intră într-o încăpere întunecată, nu are nevoie niciodată să aprindă lumina. Asta pentru că întunericul se închide de la sine.

7. Traian Berbeceanu nu are nicio șansă să sufere, vreodată, vreun atac de cord. Niciun cord nu e atât de nebun încât să viseze măcar că ar putea să îl atace pe Berbeceanu.

8. Câinele lui Berbeceanu este singurul animal de companie care, după plimbare, își strânge singur rahatul în punguță. Asta pentru că Traian Berbeceanu nu acceptă rahaturile nimănui.

9. Când Berbeceanu te arată cu degetul, el îți arată de fapt câte zile mai ai până o să intri după gratii.

10. De la ultima confruntare cu clanurile de interlopi din Ardeal, Berbeceanu a plecat cu trei coaste rupte și un umăr dislocat. Până la ora publicării acestui material, Berbeceanu încă nu le înapoiase…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare