Top 10 măsuri pentru ieşirea Greciei din criză

de Spartakus , 29 iunie 2015
Singurul lucru pe care grecii vor să-l mai dea UE, pentru că bani zic că n-au

Deşi se află cu un picior în afara Uniunii Europene, iar cu celălalt picior deja înăuntrul Uniunii Sovietice reînfiinţate de Putin, grecii nu-şi fac griji, ci continuă să se bucure de viaţă, mai ales că afară e soare, e mare, e ouzo şi e gyros. Pentru a face situaţiei, guvernul elen a anunţat deja o serie de măsuri, menite să-i ajute pe alegători să treacă peste aceste momente dificile.

*bancomatele, la care nu se mai găsesc euro, au fost, în schimb, alimentate cu ruble.

*ca o ultimă concesie făcută creditorilor occidentali, grecii au anunţat că, începând cu săptămâna aceasta, îşi vor face somnicul de după-amiază după fusul orar al Germaniei.

*deşi s-a anunţat că băncile vor fi închise toată săptămâna, premierul Tsipras a declarat că toate băncile din parcuri, cafenele, din faţa caselor şi de pe malul mării vor rămâne deschise, pentru ca toată populaţia ţării să-şi poată desfăşura activitatea obişnuită, adică să nu facă nimic.

*în caz de criză majoră de ouzo, Putin a anunţat deja că va trimite amicului său Tsipras un împrumut de urgenţă de câteva milioane de baxuri de votcă.

*guvernul a decis că în ziua referendumului, ca o sfidare la adresa Occidentului, grecii vor putea să mai facă un credit: creditul doar cu buletinul de vot, luând câţi vor bani pot ei să cheltuiască, fiindcă oricum nu-i mai dau înapoi.

*experţii economici ai guvernului au anunţat că ţara nu va mai plăti nicio datorie până când regii persani, sultanii otomani şi fuhrerul german nu vor achita Greciei datoriile istorice, acumulate în ultimii 3000 de ani. Din aceşti bani, grecii vor mai putea trăi fără să mişte un deget şi pe parcursul următoarelor 20 de generaţii.

*manifestaţia de protest ce trebuia să se desfăşoare ieri la Atena a fost amânată pentru o dată ulterioară, întrucât jumătate dintre greci nu se treziseră din somnul de după-amiază, iar cealaltă jumătate nu se treziseră din ouzo.

*pentru ca paranghelia greacă să continue, şi guvernul Chinei a anunţat trimiterea la Atena a unui lot de zece milioane de farfurii (cât pentru o nuntă, la chinezi). Acestea sunt atât de proaste încât nici nu mai trebuie aruncate, în ritmuri de bouzouki, pentru că se sparg singure.

*ca să mai facă rost de bani, grecii vor recurge la un ultim şantaj: vor cere şcolilor, liceelor şi facultăţilor din toată lumea să dea bani ori de câte ori folosesc teorema lui Pitagora, pe motiv că ei deţin copyrightul şi occidentalii folosesc această teoremă ilegal.

*dacă guvernul demisionează, grecii mai au o soluţie de rezervă: îl aduc pe premierul în exil Victoros Viorelos Pontas, singurul capabil să-i mintă pe creditori mai bine ca Tsipras.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  03 iulie 2015 6:03

  numai bine trec la drahma de aur.asta demota marele proiect, lucru rau facut, Imperiul USSE. continuarea main kampului globalist, noua ordine si sclavi.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  03 iulie 2015 5:58

  CIT VOR STA DUPA REFERENDUM TRADATORI CARE AU FALIMENTAT STATUL ELEN LA BECIUL DOMNESC GRECESC, LA MITITICA? DACA NU FUD SA CEARA AZIL LA STAPINI DE AFARA.p.s ca la noi nu mai avem matrita, stanta de stat ptr metalele pretioase.Dar aurul il mai avem? Vorba lui Turcescu, numai cel de sus mai stie, le-or fi transformat , transferat alchimistul Mugurel.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  03 iulie 2015 5:52

  sa o vad pe Tanti Merki, dupa referendum, cum l.e explica nemtilor, unde sunt miliardele sutele de miliarde si aurul statului german. Bani din fondurile de pensi ,bine pititi de stapini lui Samaras ex premierul si cabinetul de pupeti, marionete a lui Goldman Sachs, Cartelul Rotschild. Viva Americonios .

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  03 iulie 2015 5:46

  buturuga mica rastoarna carul cu prosti.,marca USSE.

  raspunde comentariului
 • Dumitru Caruntu

  29 iunie 2015 13:44

  Felicitari pentru scrisul atat de inspirat. M-am distrat copios. Va urmaresc zilnic. Sunteti o lumina, fata de presa de rahat a tembeliziunilor.

  raspunde comentariului
 • HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  29 iunie 2015 11:17

  Felicitari! Cu riscul sa supar fosta generatie de aplaudaci ai sovieticilor transformati in lingatori de cooroori amerloce - cum ar fi "Maestro Kristoiu" - am sa va spun ca penultima "prevedere" din lista e chiar geniala, si contine un adevar dureros - cine profita, si cine si cum este exploatat in lumea de azi... Toata esenta constructiei societatii globaliste actuale se bazeaza pe o asa magarie ce baga bani din "copyright" in buzunarele nu-stiu-carui negrotei saltaret din USA, in timp ce ceea ce au facut realizatori fara egal care au pus omenirea pe picioare in milenii sau secole sunt "bunuri mondiale", GRATUITE, bine-'nteles... Oricare amerloc de la NASA poate acum utiliza gratuit Teorema lui Pythagoras si construi un modul pentru Marte, de pe urma caruia ia un salariu exorbitant de la contribuabilul american, dar grecul Zorba, daca vrea sa asculte cum chitzaie negroteiul amerloc de care am pomenit mai sus trebuie sa plateasca o taxa ce merge catre U.S. Copyright Office, 101 Independence Ave. S.E., Washington, D.C. 20559-6000... Think again.

  raspunde comentariului
+