HomeActualitateTop 10 români care nu au nevoie de costume...

Top 10 români care nu au nevoie de costume de Halloween

Cum Halloweenul se apropie cu pași repezi, mulți români se pregătesc de petrecerile aferente cumpărându-și fel de fel de costume. Unii visează să fie Dracula, alții – un zombi ori asistente medicale sexy. Alții nu au însă o asemenea problemă, atât datorită înzestrărilor naturale, cât și celor care țin de locul de muncă.

  1. PF Daniel, cu sutana și toiagul aurit la purtător tot timpul, nu trebuie să-și facă nicio grijă, deoarece sindrofia preoțească din acest an cu ocazia Halloweenului nu-l va prinde pe picior greșit. Va putea spune, oricând, că e deghizat în luptător împotriva dracilor și a forțelor oculte.
  2. Theodor Stolojan: omul a fost înzestrat, de la natură, cu capacitatea de a fi Robocop.
  3. Cătălin Voicu, Oana Roman sau Ioana Tufaru nu vor avea, la rândul lor, probleme cu căutarea unui costum pe măsura lor. Deja seamănă cu niște mamifere inteligente care populează oceanele, adicătelea cu niște balene.
  4. Cătălin Botezatu: de când îl știm, s-a tot străduit să se costumeze ori să se accesorizeze cu gagici, pentru a putea părea cât de heterosexual cu putință.
  5. Victor Ponta: joacă în fiecare zi, perfect, rolul de Mickey Mouse.
  6. Crin Antonescu: interpretează, în viața de zi cu zi, rolul păpușii Chucky, sub strictul control al altui personaj care, asemenea unui cameleon, nu are nevoie de costum, pentru că poate fi atât varan, cât și motan.
  7. Dan Diaconescu: zâmbetul penetrant și fața pământie îl scutesc și pe domnu’ Dan de o vizită la Dragonul Roșu, să-și caute un costum pe voucher. Viitorul președinte al României arată ca un strigoi perfect.
  8. Traian Băsescu: cu fața consumată și privirea încețoșată, zici că lucrează la C.T.C. pentru Jack Daniels ori Chivas.
  9. Viorel Lis: cu riscul de a părea macabru, fostul primar de București interpretează, de multă vreme încoace, rolul Morții Pasiunii.
  10. Monica Tatoiu: are atâtea fețe câte specializări, deci ar fi cam imprudent să ne băgăm.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare