HomeActualitateTop 11 motive pentru care a demisionat Tatiana Niculescu-Bran

Top 11 motive pentru care a demisionat Tatiana Niculescu-Bran

Azi, purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis a deschis pentru prima oară, după multă vreme, gura, pentru a ne anunța că demisionează din funcție. Nu este clar ce anume a determinat-o să renunțe la o meserie atât de bănoasă, deși atât de puțin solicitantă, dar sursele noastre ne-au sugerat câteva posibile motive.

1. Ofițerul SPP care-i aducea zilnic apa minerală a intrat în concediu și, ca să nu moară de deshidratare, Tatiana a preferat să plece de la Cotroceni.

2. Singura napolitană pe care o putuse cumpăra, în decembrie, de la chioșcul instituției avea scris, pe etichetă ”Expiră pe 21 aprilie 2015”. Adică azi. Tatiana nu a vrut să riște, așa că a preferat să-și dea demisia, pentru ca de mâine să poată cumpăra napolitane de la alt chioșc.

3. După ce a vizitat, cu familia, Muzeul Țăranului Român, Tatiana a văzut acolo niște perdele superbe, din zona geografică Oltenia și acum face demersuri să devină purtător de cuvânt la MȚR.

4. Mai multe postări seci de-ale ei, de pe Facebook, au fost denunțate de cititori, pe motiv că ar fi conținut ”nuditate excesivă”.

5. Mark Zuckerberg a amenințat-o că-i va închide contul de Facebook dacă nu postează măcar o poză cu pisici, o dată la două săptămâni.

6. Deoarece îi era foarte milă de angajații de la Cotroceni, că un chioșc alimentar n-aveau și ei, săracii, Tatiana a decis să-și deschidă, pe persoană fizică producătoare, un mic magazin în incinta Palatului, unde va vinde produse tradiționale, că tot s-a făcut de băcănie.

7. După ce a urcat în fiecare zi dealul Cotrocenilor cu mașina 336 (două ore la fiecare semafor), ea va scrie continuarea best-seller-ului ”După dealuri”. Aceasta se va intitula ”După dealul” și va reflecta tentativele ei zadarnice de a-i exorciza pe Mahalache, Dudu Ionescu și alți draci roșii care s-au băgat, în ultima vreme, în sufletul lui Iohannis.

8. De fapt, vrea să se apuce din nou de literatură, dar nu de proză, ci de poezie. După ce a stat patru luni în preajma lui Iohannis, ea a găsit inspirația necesară pentru a scrie un remake după Nichita Stănescu: ”Necuvintele”.

9. Tatiana s-a făcut foc și pară auzind zvonuri cum că Iohannis ar avea de gând să angajeze un bărbat în locul ei, ca și purtător de cuvânt, și a preferat să demisioneze prima. Sursele noastre ne-au confirmat că Iohannis i-ar fi promis funcția de purtător de cuvânt prezidențial vicepreședintelui Asociației Surdo-Muților Liberi și Fără Frontiere din România, dar acesta a declinat oferta. Așa că până la urmă, alesul se va numi Dana Grecu.

10. Criticată de presă pentru lipsa totală de transparență și de comunicare, Tatiana a înțeles, în sfârșit, de ce nu a putut răspunde jurnaliștilor: a uitat să-și scoată telefonul de pe vibrații, în decembrie 2014 și abia azi-dimineață și-a dat seama de asta, așa că, de rușine, și-a dat demisia.

11. A intrat în depresie după ce Fiscul a anunțat-o că va trebui să dea salariile pe ultimele luni înapoi la stat, întrucât, din decembrie, de când s-a angajat, a scos mai puține cuvinte chiar și decât Iohannis, deci nu și-a justificat leafa.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare