HomeActualitateTop 3 pedepse pentru bărbații care bat femei

Top 3 pedepse pentru bărbații care bat femei

Să fim bine înțeleși de la bun început: orice bărbat care bate o femeie (sau, în paranteză fie spus, un bărbat) doar așa, de sanchi, ori ca să arate el cât e de macho, e un troglodit al cărui creier a rămas blocat undeva pe scara evoluției între euglena verde și parameci. Dacă ar fi totuși să ne concentrăm exclusiv pe cazul snopirii în bătaie a femeilor, iată ce pedepse le-aș aplica maimuțelor în cauză, presupunând că aș fi Dumnezeu pentru o zi:

1. Ciclul menstrual. Din observațiile mele de până acum am reușit să ajung la concluzia că una dintre cele mai incomode aspecte ale faptului de a fi femeie este blestematul acela de ciclu menstrual: doare ca naiba, e incomod și (puțin spus) murdar. De aceea, a vedea un macho cumpărând lună de lună tampoane ori absorbante, sau, de ce nu, să stea cu o sticla de apă fierbinte pe stomac ar fi o imagine care m-ar unge pe suflet.

2. Fiecare femeie agresată vreodată de un mascul alfa va avea posibilitatea să-i instaleze acestuia o zgardă specială. La dorința femeii în cauză, zgarda se va activa prin apăsarea unui buton care va declanșa o serie de impulsuri electrice a căror intensitate va fi la fel de mare ca durerea resimțită de femei atunci când  nasc. Bonus: la cerere va putea exista și o asemenea zgardă care va simula lovituri aplicate sub centură.

3. Pe principiul picăturii chinezești, masculii care au impresia că dețin sânge-n instalație atunci când bat femei vor fi închiși în niște celule cu cvartetul format din Monica Tatoiu, Andreea Crețulescu, Adriana Bahmuțeanu și Dana Grecu. În cele din urmă, bărbatul o va ruga probabil pe Dana Grecu să-i dea în cap cu o tigaie magică doar ca să mai simtă ceva (orice) vag mai plăcut.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare