HomeActualitateTop 5 lucruri pe care nu le știai, despre...

Top 5 lucruri pe care nu le știai, despre consecințele inaugurării Metroului din Drumul Taberei

Sub egida ”Cincinalul în opt ani și jumătate!”, românii au inaugurat în data de 15 septembrie, cu fast, fotografii, panglici tăiate și declarații de presă, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei. Ce era prevăzut în programul oficial al evenimentului, ați văzut cu toții la televizor sau ați aflat de pe rețele. Ce nu s-a văzut la tv, dar s-a petrecut ieri, în Capitală, din pricina mărețului eveniment, vă spunem noi, în cele ce urmează:

Din 15 septembrie, cocalarii cu BMW-uri din Drumul Taberei nu mai poartă măști chirurgicale la oglinda retrovizoare, ci snopuri de cartele de metrou cu 2 și 10 călătorii, musai consumate. De asemenea, la semafoare, cerșetorii de cartier au schimbat solicitarea: ”Dai și tu 8 lei, barosane, să am și eu de-un abonament la metrou pe o zi?”.

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei s-a resimțit din plin în maternitățile din Capitală. Ieri, 6 nou născuți de la Polizu, Bucur și Filantropia au primit numele de Garnitura, Metrou, și Atenție, se-nchid ușile!, trei au fost trecuți în acte Romancier, Favorit și Valea Ialomiței iar pentru unul solicitarea ”Urmează stația Râul Doamnei, cu peronul pe partea stângă!” a fost respinsă, pe motiv că depășea câmpul alocat prenumelui, în certificatul de naștere.

O delegație de pensionari l-a întrebat pe președintele Iohannis dacă în metrou se bagă și apă caldă, ca în Otokarele lui Firea, ca să știe dacă își cumpără abonamente sau în iarna asta își mută garsonierele tot în RATB, pardon STB.

Viorica Dăncilă a cerut, în conferință de presă, gratuități la metroul din Drumul Taberei pentru copii și bătrâni, motivând că de astfel de facilități au parte milioane de utilizatori ai acestui tip de transport în localități precum Caracal, Alexandria, Videle sau Turnu Măgurele.

PF Daniel a fost singurul care a criticat vehement Metroul din Drumul Taberei. ”În loc să ne ridicăm, cu încă un etaj al Catedralei Neamului, mai aproape de Rai, ne-am coborât, cu câteva niveluri, mai aproape de Iad. Păcat de banii ăia…”, a declarat resemnat Preasfințitul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare