HomeActualitateTop 6 apariții în media. De ce?

Top 6 apariții în media. De ce?

Conform Media Trust, în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2012, în topul aparițiilor de copertă conduce, detașat, Dan Diaconescu. Exact, dacă în perioada asta te-ai perindat pe la toneta de ziare, non-stop din toate unghiurile, din „Formula AS”, „Lumea femeilor” sau „Aventuri la pescuit”, ți-a zâmbit, știrb, domnu’ Dan. Totuși, drama la superlativ o trăiesc bieții oameni care numără aceste apariții. Probabil, ei în pauza de cafea își spun „aseară l-am visat de doar trei ori pe Diaconescu”. Dar care-i topul și de ce?

1. Dan Diaconescu – Pentru că privatizarea Oltchim a fost de interes național, și tot poporul a fost curios să vadă dacă domnu’ Dan e capabil să cumpere de la ciocoi și să dea la săraci. Din păcate, situația e precum în cazul Elodia. În ceața bioenergetică a doamnei Ildikó. Duduia cu prosoapele-n cap.

2. Gigi Becali – Dacă intra în Partidul Pensionarilor, ori se alia cu Sânziana Buruiană-n Partidul Blondelor, nu pupa Gigi copertă de ziar, dar când te aliniezi istoric cu Brătienii e clar c-ai să rupi  lumea-n două. Și manualele de istorie.

3. Victor Pițurcă – După victoria norocoasă din Turcia și înfrângerea românească din meciul cu Olanda, era clar că Piți va da cărțile pe fața copertelor mai ceva ca 6-6 în toată cariera lui profesionistă.

4. Laurențiu  Reghecampf – Zicala „în spatele fiecărui bărbat de succes se află (uneori) o mahalagioaică” se aplică și în acest caz. Și cum la el sunt două, o fostă și-o actuală, totul e parfum. De femeie.

5. Adrian Mutu – Vestea că-și pune ghetele-n cui a stârnit valuri de simpatie. Plângeau pe stradă suporterii, fanele, actrițele de filme XXX, toți cu poza lui în portofel. Mutu va rămâne în istorie ca fotbalistul Lady Gaga: nu impresionează mult, dar are un PR bun.

6. Nicoleta Luciu – Înșelată, divorțată, dansată, n-a mai văzut poporul atâta Luciu de când se plimbau televiziunile după ea cu speranța c-o să nască-n direct. Țeapă, ea naște doar în exclusivitate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare