HomeActualitateTopul coafurilor pubiene pentru sezonul estival, în funcţie de...

Topul coafurilor pubiene pentru sezonul estival, în funcţie de partidul din care faci parte!

Ne puse necuratul să-i mai lăsăm în grijă ştirile despre treburile politicheşti şi să aruncăm o privire prin presa alternativă. Nu că ne-ar înghionti nişte complexe subliminale, dar am simţit un imbold brusc de a ne petrece puţin prin revistele pentru femei.

Eram convinși că o să dăm peste sfaturi culinare, ultimele tendinţe în feng shui sau chestii cu îngrijirea bebeluşului din dotare. Numai că emancipările au ajuns unde nu prea ne așteptam, sincer. Linia dominantă a sfaturilor femeilor – redactor către cititoare e sexul. În toate variantele lui, cu descrieri experte şi sugestii profesionale.

E posibil ca în spatele numelor feminine ale consilierilor – ziarişti să fie şi mioape supraponderale care au văzut rafinamentele descrise doar pe siteurile porno la liber şi în visurile lor cu Bănică Jr. Sau doamne grizonate, respectabile luând şi ele un ban cinstit, cum am citit noi despre bunicuţe vorbindu-le obsedaţilor pe linii erotice cu vocea Madonnei în călduri. Ori, de ce nu, bărboşi care numai dexteritate sexuală feminină nu le-ar inspira la vedere clientelor respectivelor articole.

Dar să trecem peste asta şi să vă spunem subiectul aprofundat într-un text de specialitate: Cum să-ţi tunzi părul pubian în funcţie de zodie. Nu ştim cărei zodii aparţine prezumtiva autoare şi dacă îşi urmează propriile-i sfaturi.

Academia Cațavencu fiind o publicație cu umor serios, ai cărui cititori sunt interesaţi numai de sex neconvenţional cu Dăncilă, Udrea, Dragnea, Iohannis, Turcan, Olguța Vasilescu, Codrin Ștrefănescu, Rareș Bogdan şi celelalte staruri deochiate ale eşichierului politic, ne-am gândit la varianta potrivită profilului: Cum să-ţi tunzi, razi şi frezezi părul pubian în funcţie de partid. Sfaturile noastre, oferite gratuit şi dezinteresat, sunt următoarele:

PSD: Eşti îndrăzneaţă, răzbătătoare şi în plină Putere pasională, deşi nu chiar un sex-simbol, fostele Miss-uri fiind îmbarcate în politică mai mult pe partea dreaptă a drumului. Faci bine dacă te abţii de la culori fistichii şi tunsori avangardiste. Sugerăm o coafură sobră, ceva între pavian cu burete în coc, model Viorica Dăncilă, şi look-ul universitar gen Ecaterina Andronescu. A nu se înţelege că vedem în doamna Cati o zonă pubiană cu ochelari, suntem siguri că ne adresăm unui public care nu ia totul la propriu, ca Vanghelie. E preferabil să te orientezi spre un negru specific multor membri ai partidului, cu inserţii cărunte dând o notă de seriozitate şi aplecare spre problemele stufoase ale oamenilor simpli. Părul va fi lăsat mai lung, pentru a putea fi oricând strâns într-o coadă de cal solemnă sau asortat cu o fundă roşie, în raport cu starea de spirit a electoratului.

USR: Percepţia altora despre tine e a unei persoane uşor confuze, ori vocale și excitate ori cam somnoroase şi destul de nestatornică în ieşirile publice. Stările de autoîncredere absolută alternează des cu ezitările în doctrină. E clar că ţi se potriveşte o tunsoare nonconformistă, împrumutată de la hipsterii care ți-au dat votul lor. Stilul ţepos-zburlit, cu o zonă de epilare definitivă pe la inghinali. Ca şi femeie declarată de dreapta dar cu manifestări stângiste, a la Sorbona anului 1968, considerăm reprezentativă în prezent coafura hairy, cu vegetație bogată și întreținută, adică o tunsoare deschisă oricăror posibilităţi de mixare politică, variind după unghiul dintre picioare pe care eşti dispusă să-l pui la dispoziţia electoratului.

PNL: Te dovedeşti o fire inovatoare de felul tău, trecută printr-o flexibilitate care ţi-a adus stabilitate financiară şi respectul majorităţii celor gânditori cu televizorul de acasă. Ţinând cont că tema Rareș Bogdan este nelipsită din orice manifestare vizibilă a ta, chelia pubiană e singura posibilitate credibilă de abordare, în perfect consens şi cu lumina recepţionată permanent dinspre „frizura” simbolului de partid. E totodată cea mai ieftină şi simplu de abordat soluţie, nefiind nevoie de ore lungi la coafor şi vopseluri chimice într-o arie aşa de sensibilă. În plus, eşti în orice moment pregătită pentru cantonamentul unde rasul peste tot e nu numai necesar, ci şi obligatoriu din considerente de disciplină şi igienă. Oricum, arăţi a hoașcă bătrână şi părul tău pubian nu-l mai excită probabil decât pe prezidentul Iohannis, la momentul căutării erecției pentru un nou mandat.

PMP: Duduie, eşti o scorpie care a propovăduit austeritatea, inclusiv pubiană, până la cote ce au îndepărtat femeile neamului de stylingul artistic şi costisitor. Asta în timp ce tu te-ai platinat în dispreţul poporului şi ţi-ai asortat coafura unor toalete indecente la preţ. Aşa că acum, când părul tău a ieşit din prim-planul interesului nostru pervers-sexual, îţi recomandăm o pensare până la aducerea pilozităţii zonei la cota unică de 6 fire. Cam cât va fi şi procentul tău la alegeri, cu tot cu alifiile complementare şi crăpăturile ce acum se dau virgine, deşi miros puternic a peşte dispus la combinaţii. Rămâi blondă, e bine aşa!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare