HomeActualitateToți migranții încap în căsuța din Snagov

Toți migranții încap în căsuța din Snagov

Europa este asaltată de tot mai multe persoane din Africa sau Asia care fug de sărăcie, încercând să-şi creeze o viaţă mai bună pe bătrânul continent.

Vă vine să credeţi sau nu, cei mai mulţi vor să ajungă în România. Nu e de mirare, ce-i drept, după anunţurile Guvernului legate de mărirea salariilor, scăderea taxelor, creştere economică etc.

Principala problemă pentru ţara noastră părea că va fi găsirea unui loc de cazare pentru zecile sau sutele de mii de oameni ce ar urma să treacă graniţa în România. Soluţia era însă atât de aproape de Palatul Victoria, mai exact pe Lacul Snagov.

Cu siguranţă toţi imigranţii pot fi cazaţi în casa lui Adriean Videanu. O ocazie pentru fostul ministru să mai facă nişte afaceri cu statul, având în vedere că şansele ca maestrul în prelucrarea pietrei să mai petreacă următorii ani în modesta sa casă cu patru dormitoare sunt destul de reduse. Din informaţiile noastre, fiecare dintre cele patru dormitoare ale casei lui Videanu va găzdui imigranţi de pe un singur continent. Până când vom avea imigranţi şi din America de Sud, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a promis că va asigura câteva brazilience, care să-i introducă pe imigranţi la tradiţiile şi obiceiurile româneşti (care alegorice şi aşa mai departe).

Imigranţii ce nu vor reuşi să prindă totuşi un loc în casa lui Adriean Videanu, dacă vor exista şi astfel de cazuri, tot nu au de ce să se panicheze. Direcţia Naţională Anticorupţie lucrează în prezent pentru asigurarea altor palate construite prin finanţare indirectă de la stat.

 
Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare