TRAGIC: un român s-a sinucis pentru că ajunsese să-şi sorteze gunoiul

de Nestor , 16 iulie 2015
Vasile, înainte de a-l întâlni pe Arsenie

O dramă sfâșietoare s-a petrecut recent într-un cartier al Capitalei. Exasperat de propria existență, cetățeanul român Vasile Bijboi s-a aruncat de la etajul 10 al blocului respectiv. Au rămas în urmă doi copii orfani și o soție distrusă, care ne-a declarat printre lacrimi:

"Vreau să atenționez pe toată lumea, ca să se știe: vizitele astea la mormintele lu Arsenie are și contraindicății care nu poți să le cetești în proxpect. Al meu a venit d-acolo alt om, nu-l mai cunoștea chear şi săraca soacră-mea. Nu mai arunca nemica pe fereastră, nici măcar cojile când stetea și el ca tot omu la o sămânță ș-o berică pe balcon. Își luase batiste din hărtie și-și sufla nasu în ele în loc de mână, de ziceai că-i cocotă de-asta masculină ca acuma. Nu vă mai zic că toată ziulica îi terorifica pe vecini cu unu Vevaldi pe care-l băga în boxe în locu lu Salam. Hotărârea cu aruncatu a luat-o brusc dintr-o dată. Ajunsese să-și împartă gunoiu pe sortări și pe tumberoane, cum vrea zăluzii de la premărie. A zis că așea veață el nu mai suportă pencă știți dvs cum e românii, râdea toți pretenii de el. S-a aruncat și eu am rămas acușica singurică cu doi copii, cine mă dezpăgubește pe mine? Să încerc la Arhipatriarhie?"

I-am promis dnei Bijboi că vom face cunoscut cazul, cu scopul ca alți români să ia aminte și să consume Arsenie Boca în doze moderate, nepericuloase. Sau, măcar, să se roage la părinte pentru darul levitației mai întâi, urmând a contracara astfel efectele colaterale nedorite în România.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+