HomeActualitateTrei motive pentru care americanii vor invada Coreea de...

Trei motive pentru care americanii vor invada Coreea de Nord

Din cauza faptului că pune botul la tot ce scrie presa occidentală, vândută imperialiştilor, multă lume e convinsă că seismul declanşat ieri în Coreea de Nord ar fi fost provocat de o explozie nucleară. Asta, deşi mii de nord-coreeni şi-au sunat, tot ieri, rudele din Coreea de Sud să le spună, cu lacrimi în ochi de bucurie, că duminică la cantinele din toată ţara s-a servit porţie dublă de fasole – adică zece boabe în loc de cinci, ca de obicei!

Un expert gastroenterolog chinez a confirmat faptul că incidentul nu a avut origine nucleară, ci mai curând digestivă: „Astfel de seisme au mai avut loc în trecut şi de fiecare dată au fost precedate de mese copioase cu iahnie de fasole şi libelulă afumată. Deci nu este o coincidenţă! În plus, o explozie nucleară nu declanşează seisme atât de mici! Ca atare, cred că avem de-a face cu o uriaşă manipulare, menită să destabilizeze regiunea şi să determine o invazie americană, la fel ca şi cele din Afganistan şi Irak”, a precizat expertul chinez.

Dar, veţi spune, Afganistanul are mari zăcăminte de minerale rare, Irakul are petrol berechet, însă Coreea de Nord ce să aibă, săraca, de vor americanii să o invadeze? Un cunoscut analist militar american, care studiază chestiunea nord-coreeană, a scris pe blogul lui că, în ciuda aparenţelor, motivele nu lipsesc şi le-a şi enumerat, aşa că vi le vom dezvălui şi noi, permiţându-ne să-l cităm.

Femeile

Într-o ţară care a început să se scufunde sub greutatea tot mai mare a locuitorilor ei, se simte nevoia unei schimbări. Or, americancele, îndopate cu hamburgeri şi cartofi prăjiţi, nu vor nici de-ale naibii să slăbească, aşa încât bărbaţii americani n-au altceva de făcut decât să caute partenere slabe în alte părţi. „Pentru ei, Coreea de Nord, odată cucerită, va reprezenta un paradis al femeilor skinny, unde mai pui că, dacă-ţi iei o nevastă slabă, ieşi mult mai ieftin, fiindcă, de pildă, de Ziua Recunoştinţei nu trebuie să-i mai cumperi un curcan întreg, ci cel mult un copan de pui, iar de Halloween nu trebuie să mai cheltuieşti banii ca să-i iei costum de schelet, că e suficient să se dezbrace ea!”

Plânsetele

Mâine-poimâine, Bush ăl bătrân dă colţul şi nici fiu-său, Junioru’, nu se simte prea bine. Cine-o să-i jelească, după tradiţie, că americanii nu ştiu să plângă decât atunci când pierde echipa favorită la baseball sau când rămân fără bere în frigider? Asta în vreme ce în Coreea de Nord milioane de oameni abia aşteaptă să crape vreun lider, ca să-l jelească regulamentar. „Am aflat pe surse că Bush Sr ar fi fost aşa de impresionat de modul în care nord-coreenii l-au jelit pe Kim Jong-il, încât i-a zis lui Obama că vrea şi el aşa funeralii. Iar Obama n-are încotro, trebuie să-l asculte, fiindcă omul e bătrân şi bătrânii trebuie respectaţi, nu?”

Lăcustele

În fine, motivul de căpătâi pentru care americanii vor să invadeze Coreea de Nord îl constituie principala bogăţie a acestei ţări, lăcustele. „În ultima vreme, scrie pe blog analistul citat, tot mai mulţi americani au trecut pe hrană eco. Dieta «Ioan Botezătorul», cu rădăcini, lăcuste şi miere sălbatică, face ravagii la noi, în America! Ei, dar dacă miere şi rădăcini se mai găsesc, de unde să iei lăcustele, că din cauza pesticidelor ăstora au murit toate, de zeci de ani! Există lăcuste şi-n China, da’ cine naiba se încumetă să intre acolo? Pe când nord-coreenii sunt amărâţi, cu două divizii de tancuri şi un scut antirachetă garnisit cu cârnaţi şi slănină i-am şi cucerit! Şi să te ţii atunci exporturi de lăcuste! Din acest motiv, administraţia Obama este şi foarte îngrijorată, estimând că reţelele mafiote nu vor pregeta să abandoneze traficul de droguri, spre a se lansa în contrabanda cu lăcuste!”

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare