HomeActualitateUE scumpește benzina ca să-și ia Ahmed virgina

UE scumpește benzina ca să-și ia Ahmed virgina

Veniți de prin toate colțurile planetei și coborâți din copacii Evului Mediu, astă vară milioane de ”refugiați” au invadat Europa, grăbindu-se spre sânul primitor al ”Mamei Merkel”, să-l sece dintr-o sorbire, cum ar fi zis poetul. Au venit, au văzut, au fxxxt – cam astfel s-ar caracteriza năvălirea lor, iar isprăvile sexuale săvârșite în noaptea de Revelion dovedesc faptul că băieții ăia întunecați la culoare din Africa și Orient or vrea ei virgine, dar, la o adică, se mulțumesc și cu nemțoaice. Ceea ce, judecând după cum arată nemțoaicele, care nu se încadrează deloc în standardele de frumusețe ale bipezilor din specia Homo sapiens sapiens și cu atât mai puțin în ale musulmanilor, amatori de durdulii focoase și nu de slăbături spelbe, înseamnă că junii sunt stătuți rău și nu se mai uită la ce prind.

Dar problema care ne interesează nu-i cu cine joacă arăbeții taharrush (jocul cu tentă vasluiană, în care cât mai mulți hăndrălăi se năpustesc asupra unei femei și-i fac toate alea cu cel mai deștept organ al lor). Asta să fie la ei, acolo, la nemțălăi și occidentali, că doar cine i-a primit pe imigranți cu pâine, sare și ștrudel, prin august anul trecut? Dar acum cineva de la Bruxelles și Berlin s-a gândit că nu-i deloc corect politic să plătească nota de plată doar Germania, așa că o să pună bani, mână de la mână, toată Uniunea Europeană. Cum ar veni, dacă e să fie UE, atunci să fie UE la toți, inclusiv la români, că prea stau cu gura căscată și nu zic nimic. Așadar, după ce le-a pus pe tavă arăbeților walkiriile națiunii, guvernul cancelarului Merkel vrea să le dea și păpică, tot moca, bineînțeles și din banii noștri, normal. În acest sens, Ministrul de Finanțe al Germaniei, Wolfgang Schauble, a propus deja impunerea unei taxe speciale pe benzină în toată Uniunea Europeană, taxă din care vor primi refugiații pilaf și șaorma cu de toate.

Nu de alta, dar să aibă ciuhapii ce hali înainte de viitorul futai colectiv; organizat probabil de Paște fiindcă, precum bine afirmă tradiționalul proverb lăutăresc, ”dacă ai mațele goale, ți se-nmoaie la intrare”. În plus, cum să reușească alde Abdul și compania să se detoneze în metrourile din Paris, Londra, Madrid, Berlin sau Roma dacă sunt nemâncați? Întâi trebuie să bage bine la ghiozdan, fără hrană corespunzătoare vor fi atât de slabi că nici cureaua cu dinamită n-o să mai stea pe ei. Și, dacă n-o să se arunce în aer potrivit prevederilor legale din Sharia, n-o să mai pupe nici măcar un bulănaș din alea 72 de virgine pe cap de mujahedin, ci o să fie nevoiți să se mulțumească toată viața ori cu mâna stângă, ori cu băbăciunile teutone.

Carevasăzică, dacă erați supărați că, deși barilul de petrol a scăzut la nivelul din 2004, când litrul de benzină costa 2 lei, acum acelaşi litru costă 5 lei, în curând o să fiți și mai indignați: în minunata noastră patrie, benzina o să ajungă să coste iarăși 6 lei, dar de data asta nu ca să-și ia guvernanții merțane și gipane, ci să-și cumpere musulmanii haleală. Totuși, mă gândesc: la câți islamiști ne-au invadat continentul, doar o taxă pe benzină e prea puțin, n-o să le ajungă banii, mai ales că vine Ramadanul și se ghiftuiește musulmanul – cam ca și creștinul de Crăciun, doar că nu pe bază de porc. Prin urmare, dacă tot s-au apucat comisarii stalinisto-europeni de inventat taxe, ar fi corect să impună și o taxă pe vin. La Coran vinul e interzis, deci noi săvârșim un mare păcat. La fel, se cuvine o taxă pe mici și fleici de porc, iarăși nepermise la musulmani, o taxă pe minijupe și pe slipi tanga, impusă doamnelor și domnișoarelor albe și, evident, o taxă pe statuile nud. Dar în privința ăsteia din urmă, să nu vă faceți griji: o plătește doar Adrian Năstase – el a colecționat toate nudurile de artă din România.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare