ULTIMA ORĂ: atentat fundamentalist la sediul Academiei Cațavencu!

de Nestor , 09 ianuarie 2015

Deși Prim-Ministrul Ponta ne-a liniștit pe toți, dându-ne asigurări că nu suntem vizați de autorii masacrului din Franța, curentul fundamentalist a ajuns deja în România. Doi redactori ai Academiei Cațavencu au fost atacați cu agheasmă la locul de muncă, în timp ce tastau un text critic la adresa PF Daniel. Trucajele foto și glumele nesărate publicate de-a lungul timpului, vizându-l pe capul BOR, au fost cauza atentatului.

Acțiunea în forță a fost realizată de un comando alcătuit din trei pensionari furioși. La sosirea trupelor antitero, aceștia nu au opus rezistență, declarând acțiunea perfect legitimă și inevitabilă. După spusele lor, paharul a fost umplut în urma insistenței jurnaliștilor respectivi de a-i ataca în mod constant pe membrii sfintei trinități a pensionarilor adevărați și ortodocși: PF Daniel, Prof. Voiculescu și PM Victor Ponta.

Victimele au suferit arsuri grave, datorită efectului agheasmei asupra unor îndrăciți cu vechi state de plată în serviciu, obișnuiți să se ardă doar benevol pe interior cu Glenfiddich furnizat de Băsescu. Redactorul Spartakus, cunoscut drept cel mai posedat din stabiliment, va fi chiar indisponibil o perioadă, până când agheasma scoțiană va repara rănile căpătate în atentat. Pentru admiratori: stați liniștiți la locurile voastre, mâine va reveni în forță cu un pamflet antiagheasmă!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Pleshkooy

  14 ianuarie 2015 17:54

  Ca tot romanu sinteti si voi impartiali.N-ati republica caricaturi Charlie pentru ca nu aveti coloana vertebrala.

  raspunde comentariului
 • Romeo

  10 ianuarie 2015 13:55

  "Agheasma zero acelasi gust de apa, zero sfintenie" - TNR. Am avut si noi teroristi la lovilutie-n '89.....da ne-am descurcat cu ei....i-am pus la conducere.....asa ca succesuri!

  raspunde comentariului
 • feraru marcel

  09 ianuarie 2015 17:49

  Baaaaa, va manca-n cur ?? Mai intai declarati-va ovrei, lasati-va perciunei si acoperitiva testele cu kippah si dupa, or sa se uite si vreo doi yussufi la voi, sa va trimita in raiul umoristilor... Ca de "bancurili" cu PF, nu mai rade nimeni ! Shalom ! Shaluati aminte !

  raspunde comentariului
 • ion

  09 ianuarie 2015 17:04

  Apai io nu cred ca v-au atacat, ca ce sa ia de la niste amarati.

  raspunde comentariului
+