HomeActualitateUltimă oră: Universitatea din București a fost incendiată!

Ultimă oră: Universitatea din București a fost incendiată!

După ce mai multe publicații au prezentat salariile încasate de prezentatorii TV din România, sute de studenți și absolvenți au luat cu asalt Universitatea din București, atacând clădirea cu cocktailuri Molotov, DEX-uri aprinse și avioane de hârtie.

Poliția și jandarmeria au încercat să intervină, dar furia protestatarilor este prea mare și au amenințat că în aproximativ 24 de ore vor distruge toate universitățile din România, ca mai apoi să se alinieze toți să-și facă operații estetice, implanturi mamare și să plătească tabloidele să scrie despre ei.

Nu este normal ca după trei ani de studiu să câștig 800 de lei la un ziar național, și ăia veniți din an în Paște pentru că-i criză, iar Adelina Pestrițu să câștige 4.000 de euro pe lună doar pentru că știe să citească zâmbind. Ca să nu mai vorbim de Cruduța, cu salariul ei de 2.500 de euro pe lună. Pentru banii ăștia merg și eu pe tocuri în emisiunea aia! HUO!”, a declarat o tânără decisă să demonstreze că studiile nu aduc niciun beneficiu.

De asemenea, la protest au venit numeroși angajați ai ziarelor, radiourilor și televiziunilor unde lucrează astfel de vedete bine plătite, mulțimea scandând în cor „Știri n-am să mai redactez/ Adelino, cum lucrezi?” sau „Vreau să dorm în chicinetă/ Decât s-o fac pe Cruduța vedetă!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare