ULUITOR: Ponta va juca în filmul „Viaţa lui PiPi”!

de Spartakus , 28 aprilie 2014
ponta viata lui pipi

Potrivit unor surse bine informate de la Hollywood, cunoscutul regizor Ang Lee e pe cale să realizeze o continuare a filmului „Viaţa lui Pi”. Regizorul dorea de multă vreme să facă acest pas, dar s-a temut că un sequel nu se va ridica la înălţimea aşteptărilor publicului. Lipsa lui de încredere a fost însă spulberată brusc săptămâna trecută, după ce a văzut, întâmplător, la un jurnal TV, secvenţe cu inundaţiile din Teleorman.

„Când am pus ochii pe Victor Ponta am avut o revelaţie. Felul cum stătea, ţanţoş, în barcă, împins de pompieri, modul în care gesticula, teatral, din mâini, m-a convins că el este actorul pe care-l căutam. Plus de asta, tovarăşii de la Beijing m-au criticat după ce am făcut „Viaţa lui Pi”. Cică de ce am distribuit în rolul principal un indian, chiar aşa, n-am şi eu un pic de mândrie chinezească în mine? Aşa că Ponta, cu figura lui mongoloidă, este alegerea perfectă de data asta. Vom numi filmul Viaţa lui PiPi, căci aşa se spune, în dialectul taiwanez la “partea a doua de la Pi”: PiPi.

Filmul prezintă călătoria lui PiPi-Ponta prin viaţă, sub forma unei alegorii. Eroul se îmbarcă pe un vapor, alături de o întreagă menajerie de animale politice, cu intenţia de a le duce în Europa, pentru integrare euro-atlantică, dar naufragiază pe drum. Fiind un bun înotător în ape tulburi, PiPi-Ponta reuşeşte să ajungă la o barcă, unde-şi mai găsesc refugiul mai multe animale – un leneş, nişte măgari, o mulţime de porci, mai multe hiene, câţiva şacali, nişte prădători şi un motan (regizorul a optat pentru acest animal, după ce a aflat că Ponta e alergic şi îi ies bube pe cur de la părul de tigru).

Ei bine, după ce leneşul este aruncat din barcă, fiarele se mănâncă între ele, iar la bord mai rămân doar PiPi, Motanul - pe care eroul îl botează Felix – şi o grămadă de lei. Urmează o călătorie în derivă, prin ocean şi în cele din urmă cei doi vor ajunge pe o insulă exotică din Sud, care, din fericire pentru ei, nu are tratat de extrădare cu România. Aici vor păpa toţi leii, fără să mai fie deranjaţi de DNA.

„Faptul că domnul Ang Lee m-a ales, dintre atâţia candidaţi, e o onoare pentru mine. Întotdeauna am avut încredere în chinezi, ar fi spus Ponta, la aflarea veştii, continuând: „Mă bucur că domnul Voiculescu va primi rolul Motanului. El întotdeauna şi-a dorit să apară într-o peliculă la Hollywood, că rude şi-a turnat la greu, dar un film chiar nu turnase niciodată. Va fi o capodoperă, vă garantez. Şi, dacă americanii n-o să vrea să ne dea Oscarul, că sunt nişte băsişti cu toţii, nu-i nimic, îl rog pe domnul Ang Lee să-mi facă rost de o copie în mărime naturală a statuii, made in China. Şi acum vă rog să mă scuzaţi, vă pup, mersi, pa, mă duc să pregătesc pentru rolul lui PiPi”.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+