HomeActualitateULUITOR! Programul televiziunilor sportive peste cinci ani, după ce...

ULUITOR! Programul televiziunilor sportive peste cinci ani, după ce vor fi cucerite de Gigi Becali

Mătrăşirea lui Costin Ştucan de la Sport.ro pentru că aşa au vrut muşchii berbecului din Pipera marchează începutul unor schimbări radicale în presa sportivă din România, care, în viitor, va arăta, mai mult ca sigur, după chipul şi asemănarea Mân(t)uitorului de la Steaua. Iată care va fi, peste cinci ani, programul unei zile obişnuite a unei televiziuni sportive din România.

7:00 Toate televiziunile sportive (BecaliTV, Becali.ro, JijiSport) îşi încep programul cu o rugăciune, preferabil „Îngeraşul”, pentru că e mai simplă.

09:00 Emisiunea interactivă pentru amatorii de maşini „Becali Gear”: cum să-ţi repari maşina doar cu o rangă.

10:00 Becali Cribs: unde se potriveşte mai bine un Iisus de aur la tine în palat.

11:00 Curs de urcat pe maşină: cum să sărbătoreşti o victorie a echipei favorite chiar dacă eşti un sărăntoc şi, în loc de Maybach, ai doar un Trabant sau o Dacie. Bonus: reluare a emisiunii în care ultraşii fără maşini erau învăţaţi cum să-şi manifeste bucuria cocoţaţi pe mijloacele de transport în comun.

12:00 Ora de înjurături: cele mai creative insulte la adresa dinamoviştilor sau rapidiştilor sunt premiate de însuşi Gigi cu o excursie all-inclusive (mir, lumânări, prescuri, tămâie etc.) la Muntele Athos.

13:00 Reluare: Turneul de table de aseară dintre Becali şi Mitică Dragomir.

19:00 Ştirile serii: ce a mai făcut Gigi Becali astăzi.

20:00 Filmul serii: „Cum să dezamorsezi o bombă-sexy”. În rolul principal: Gigi Becali, un tânăr patron al unui club de fotbal. Inspirat dintr-o poveste reală, filmul descrie lupta unui patron împotriva panaramelor din showbiz care corup fotbalişti.

22:00 Talk-show-ul serii: 1.000 de motive pentru care Gigi Becali este numărul 1 în România; astăzi motivul cu numărul 666.

24:00 – 06:00 Film porno: „Buze fierbinţi pe fundul lui Gigi Becali”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare