HomeActualitateUn abuz abuziv de abuz în serviciu

Un abuz abuziv de abuz în serviciu

Vorba coprofagului Mircea B de la a 3: frățioare, nu mai pot cu abuzul în serviciu! De vreo câteva zile Casandrele neamului se iau de piepți pe tema abuzului în serviciu. Taberele de cretini care se înfruntă în această bătălie sunt două.

Prima este gașca de jurnaliști care suflă-n pânzele DNA. Fătucile bine pregătite au preluat de la anticorupți ideea imbecilă conform căreia se intenționează dezincriminarea infracțiunii. Ceea ce, pe fond, este o mare minciună. Rezerviștii care vântură această minciună au primit în plic și argumentul: toți bandiții vor fi scăpați iar prejudiciile ESTIMATE cu abac-ul de experții DNA de vreo 600 de milioane de euro se duc pe apa sâmbetei. Ăstora nu le-a spus nimeni că prejudiciu nu-l calculează procurorii din burtă, ci judecătorii, pe bază de expertiză.

Cea de-a doua tabără este cea a golanilor politici care au comis golănii incredibile în exercitarea funcțiilor publice și care acum susțin că abuzul în serviciu trebuie scos din Codul Penal. Exponentul cel mai vizibil al acestei tabere este Tăriceanu, unul dintre cei mai mari bandiți care au guvernat vreodată România.  Ambele tabere mănâncă rahat pentru că:

– DNA nu are printre atribuții să comenteze legile, ci să le aplice. Ca atare lobby-ul infect pe care și-l fac prin presă este grețos și mincinos pentru că în discuția CCR nu se află dezincriminarea infracțiunii ci clarificări cu privire la condițiile în care abuzul se petrece.

– Penalii din spatele lui Tăriceanu sunt niște escroci care au furat de au stins și ca atare nu au argumente să ceară dezincriminarea abuzului. Dacă ar fi după mine, cu nițel abuz în serviciu, i-aș băga la beci 120 de ani bisecți pentru jaful pe care l-au făcut. De exemplu pe Tăriceanu l-aș băga 214 ani la bulău pentru frauda din dosarul Rompetrol, pentru șutirea banilor de la privatizarea BCR și pentru afacerea Ford în care a cincea sa nevastă a întocmit, ca notar, documentele.

– Jurnaliștii vaginului n-ar trebui să consume rahat pe stomacul gol pentru niciuna dintre tabere, ci să informeze corect publicul.

Iar informarea corectă ține de decizia pe care CCR tocmai a pronunțat-o. S-a cerut o definire mai exactă  a abuzului în serviciu pentru ca parchetarii să nu mai strângă cu ușa funcționarii ca să obțină de la ei denunțuri, așa cum se face acum. În rest, infracțiunea rămâne iar tăricenii care urlă la lună sunt numai buni de investigat și băgat la beci. Deci, curat neconstituțional, dar umflați-i! Pe rând și cu dovezi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare