HomeActualitateUn alt grup de fabricanţi de petarde artizanale, dat...

Un alt grup de fabricanţi de petarde artizanale, dat în urmărire

Arestarea tânărului neonazist din Baia Mare, prins în timp ce voia să vândă bombe artizanale unui ofiţer SRI a repus pe tapet problema terorismului, la 24 de ani după ce teroristul Ion „Ilici” Iliescu a provocat cel mai grav atentat la democraţie din istoria României. Se pare că băimăreanul nu este singurul individ cu asemenea tendinţe, autorităţile depistând deja un alt grup cu apucături similare.

„Este vorba de o reţea foarte bine organizată, la nivel local şi naţional, ne-a mărturisit un expert în anti-terorism. Aceşti terorişti au filiale, asociaţii subordonate şi s-au infiltrat, practic, în orice structură a statului, de la primării la ministere, de unde terorizează, de aproape doi ani, populaţia. Practic, nimeni nu mai este în siguranţă, căci teroriştii pot ataca oriunde. Dacă te urci în maşină, rişti să vezi cum explodează preţul benzinei. Dacă mergi cu metroul, nu eşti ferit, ci dimpotrivă, poţi să ai surpriza să vezi ce preţ-bombă a ajuns să aibă o singură cartelă. Dacă, pur şi simplu, stai acasă, crezând că nu ţi se poate întâmpla nimic, te înşeli amarnic, pentru că indivizii pot arunca în aer într-o clipă preţul gazelor, al electricităţii şi pot ucide, fără milă, cartiere întregi de pensionari cu un singur pachet de taxe şi impozite, bine plasat.”

Dacă până acum câţiva ani lansau şi bombe cu ceas, teroriştii au schimbat tactica, întrucât ei aveau numai ceasuri scumpe, gen Tissot, Calvaneo, Seiko şi acest lucru nu cadra cu imaginea de justiţiari. Populismul a dat roade şi mulţi români s-au lăsat convinşi de ideologia teroristă, simpatizând în secret această grupare care a băgat groaza într-o ţară întreagă. Recent, serviciile secrete au depistat o celulă teroristă care plasa petarde artizanale (fabricate din silicon, botox şi extensii) pe la hoteluri, restaurante şi chiar în unele sedii de partide.

La ora actuală, autorităţile au alcătuit deja portretele-robot a doi dintre terorişti (vezi foto), dar nu se ştie nimic despre identitatea lor. Tot ceea ce se cunoaşte e că gruparea care terorizează România este condusă de un anume „Dottore”, specialist în lansarea de pocnitori şi fumigene în sediile televiziunilor. Totodată, individul este faimos pentru abilitatea lui de a se deghiza, fără scrupule, chiar şi în procuror, deputat, premier şi pilot de curse.

Prin urmare, dacă aveţi vreo informaţie legată de acest grup infracţional extrem de bine organizat, nu ezitaţi să sunaţi la 112 sau la Ecarisaj.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare