HomeActualitateUn subraţ în plină vară

Un subraţ în plină vară

Când nu citim ştiri politice, că ne mai săturăm şi noi de Ponta (plus, evident, Băsescu), Iohannis, Dragnea & Co, aflăm lucruri extrem de interesante. Astfel, am intrat în posesia informaţiei că nişte doamne de prin alte ţări au "cea mai oribilă meserie". Adică trebuie să testeze deodorante. Nu vă repeziţi să cercetaţi eventualele oferte de lucru; acolo nu trebuie să încercaţi deodorantele direct, ci nişte subraţuri masculine pe care le veţi mirosi la propriu după ce au utilizat produsul şi au tras, ulterior, câteva ore la sală.

"Voi aţi putea face aşa ceva?", întreabă oripilat ziaristul informator. Băi găozarule, femeile românce călătoare cu autobuzul şi alte cele trebuie să fie declarate testatoare-eroine, şi asta fără să fie plătite de cineva! România e plină cu masculi încântaţi de mirosul natural emanat mai ales pe caniculă şi prin care sunt convinşi că înnebunesc senzual compatrioatele. Doamnele menţionate în articol miros nişte subraţuri tratate cu deodorant înainte de antrenament, ceea ce nu-i cazul în cazul testatoarelor românce volens-nolens.

Şi să nu le mai deplângem pe angajatele menţionate din străinătăţuri, că nu li se dă la mirosit prototipul potrivit. El este de găsit numai pe litoralul românesc şi arată, în linii mari, aşa: burtă respectabilă devansând bermudele ori pantalonii scurţi, cu (eventual) doi nasturi descheiaţi întrezăritor, şlapi sau sandale chinezeşti asortate la copitele bine evidenţiate, totul combinat armonios cu mirosul amintit anterior, netulburat de vreun atomizor. Prototipul practică un comportament tip, care demonstrează de ce el este singurul care contează în raport cu mediul înconjurător. 

"Cea mai oribilă meserie" se practică, aşadar, pe transportul la comun din România şi, pe deasupra, tot tu trebuie să plăteşti. În definitiv (vorba pasagerului din Epoca de Aur): dacă nu-ţi convine, ia-ţi maşină mică! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare