Urgie, vin musulmanii! Ne violează mărțișorul și consoarta îmbujorată

de Paul Gabor , 24 februarie 2016
Urgie, vin musulmanii! Ne violează mărțișorul și consoarta îmbujorată

Vestea că 11 refugiați vor sosi pe data de 3 martie la Galați a căzut în inimile dragobeților ca bolovanul peste petalele roșii din patul miresei. Tocmai în zilele când sânii fetelor noastre vor fi străpunși de mărțișoarele iubirii, când nările se vor umple cu ghiocei și toporași, consoartele vor fi surprinse de micile atenții de la chioșc, chiar atunci vor năvăli refugiații peste țărișoară. Hoardele de musulmani barbari vor încercui fără milă civilizația danubiană și vor cere dreptul la kebab de oaie în mijlocul bulevardului. Fustele, burcile și șalvarii, bărbile imense și Coranul blestemat al fiilor lui Allah, pijamalele până-n pământ și Ramadanul, urletele muezinilor la ceas de seară și carnea halal, vor împieta profund liniștea și echilibrul societății românești milenare. Seul de oaie va pluti peste dieta impecabilă a mâncătorilor de pizza și ceaiul de mentă va înlocui elixirul țuicii de cazan.

Urgie, vin nespălații, teroriștii, radicalii cu centurile explozive! Capul lupului dacic va zbura într-o clipă de pe stindardele fluturânde și vor înfige în bețe cranii de cămilă. Se-ndoaie Columna lui Traian, sculpturile lui Brâncuși vor deveni scobitori, pițipoancele din cluburi se vor apuca și ele în sfârșit de făcut mâncare, iar Dunărea se va numi Al Jaboul. Românii n-or să mai scuipe coji de semințe pe stradă, ci sâmburi de măsline și coji de la fistic. Nu ne vom mai îmbulzi la ușa supermarketului în ziua de discount. Pentru că legea islamică va interzice negoțul occidental, vor fi doar tarabe pe nisipul adus din Siria și Egipt în mijlocul orașului. Cârduri de basculante vor intra în urbe să-l descarce și să aducă humă pentru noile case pe care le vom construi.

Mă înspăimântă gândul ca pe Faleza Dunării sau pe Magheru nu se vor mai auzi perle ca ”sa-ți fac, să-ți dreg, să-ți dau, s-o iau pe sor-ta și pe mă-ta…” - chiar nu știu ce să cred, soarta culturii românești este pecetluită. Vor arde barbarii musulmani cărțile de căpătâi ale neamului, una câte una, peste filele lui Cantemir vor dansa cele 72 de fecioare dezbrăcate, unduindu-și nurii și pletele peste erudiția vecinilor din cartier. ”Je sui dezole” - cum ar spune cumătrul Balzac, pescarilor li se va interzice undița în apă, râmele vor trăi veșnic și industria siderurgică va fi pusă la pământ doar în câteva zile de la sosirea celor 11 teroriști. Pe Zgonea îl vor înlocui cu un bărbos căruia nu-i place săpunul, mașinile de lux de la guvern vor dispărea și-n locul lor vor fi cumpărate batalioane de dromaderi, iar Klaus va trece de la slova lui Goethe la profunda înțelepciune a lui Sheij Rabi Ibn Haadi al-Madkhali.

România va trece prin momente cumplite începând cu luna martie. Zeci de mii de teroriști camuflați în sărăntoci se vor înflitra în liniștea și bunăstarea noastră. Ca un șoarece pofticios vor mușca din șvaițerul produsului intern brut, românii vor trebui să renunțe la salarii ș pensii pentru a-i întreține pe paraziții lui Mahomed și le vom împrumuta virginele în ie pentru a-și satisface poftele sexuale. Dacă nu, le vor ciupi de fund atunci când Dragobetele ne va chema pe toți la vreun concert în aer liber.

Sursa: iamsyria.org

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Ivan

  17 aprilie 2016 18:57

  Domnule Gabor, sint multe teme unde mistorile sint binevenite. De data asta cred ca ati ales un domeniu unde nu mai exista loc de umor. Daca va uitati cu atentie in jurul dvs. si vedeti ce teroare exista in lumea crestina din 911 incoace s-ar putea sa va treaca pofta de glume nesarate la adresa romanilor. Ca sa va mai largiti universul spiritual va recomand acest site httpwww.thereligionofpeace.comIn rest procedati cum va taie capul, vezi poza din site.

  raspunde comentariului
 • chris

  26 februarie 2016 11:44

  Vai de mine Mare necaz pe romani!!!!! Moi aussi super desol

  raspunde comentariului
 • robert

  25 februarie 2016 11:30

  Suuuuuper !!Domnule GABOR asteptam cu infrigurare un articol despre prigonirea conationalilor matale din Ardeal.Multa sanatate.

  raspunde comentariului
 • stingitul orb

  24 februarie 2016 21:43

  Ia-i acasa si roaga-te de ei sa te mai lase sa debitezi prostii.

  raspunde comentariului
 • John

  24 februarie 2016 19:35

  Umoristule , daca iti plac migrantii ia-i la tina acasa.Sau in redactie la 'Romania libera' Hai pa!

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  24 februarie 2016 16:27
+